HOROSKOP ZA VIKEND: Bika će neko IZNENADITI, Rak ima susret sa STAROM LJUBAVI, Jarcu stižu PARE, Ribe u ljubavnom iskušenju….

HOROSKOP ZA VIKEND: Bika će neko IZNENADITI, Rak ima susret sa STAROM LJUBAVI, Jarcu stižu PARE, Ribe u ljubavnom iskušenju….

6. studenoga 2019. 0 By Admin 1

STRELAC

Mnogi Strelčevi će imati priliku da ovaj vikend odu na jedan kraći put. Prihvatite poziv i uživaje. Zaslužili ste i vi malo oduška. Nedelja vam može doneti važne vesti vezane za vašu karijeru i posao. Ovih dana ste na velikoj prekretnici i jako je važno kako ćete se sad postaviti u svemu tome.

 

 

JARAC

Naredna tri dana biće jako berićetna za Jarčeve. Vama će uskoro stići sjajne vesti vezane za novac i finansije. Možete očekivati male dobitke ali ono što vam sledi sve je samo ne malo. Ipak, budite promišljeni i probajte novac uštediti ili ako ništa uložiti u nešto što će vam kasnije doneti dodatnu zaradu.

 

 

VODOLIJA

Vodolija ima jedan cilj i samo toga se drži. Zapitajte se kako sve to utiče na ljude oko vas. Nekada znate biti sebični prateči samo svoje želje i ciljeve. Potrudite se da ne budete takvi i pustite drage osobe da se osete važne u svemu tome. Ipak je lakše i lepše kad imamo nečiju podršku.

 

 

RIBE

Ovaj vikend mnogim će Ribama doneti jedno iskušenje u ljubavi. Oni koji su u vezama mogu lako zaglaviti sa osobom koju slabo poznaju, vodeći se trenutnom strasti. Nemojte stavljati na kocku ono što imate za nešto što u stavri ne poznajete dobro. Odolite iskušenju.

Stranice: 1 2 3