Izaberi jedan PRSTEN i saznaj hoće li te u DECEMBRU pratiti SREĆA U LJUBAVI ili te očekuju SUZE I BOL

Izaberi jedan PRSTEN i saznaj hoće li te u DECEMBRU pratiti SREĆA U LJUBAVI ili te očekuju SUZE I BOL

7. studenoga 2019. 0 By Admin 1

Prsten kao simbol ljubavi nosi posebnu magiju u sebi. Svaki unikatan sam za sebe, otkrva skrivene čari one druge dimenzije, koju zovemo ljubav. Pogledaj sliku i izaberi prsten koji ti se najviše dopada. On će otkriti šta te očekuje narednog meseca na polju ljubavi i emocija.

 

 

PRSTEN 1

Ukoliko ste izabrali ovaj prsten, vama će mesec decembar biti kako i sam naziv kaže, kraljevski. Imaćete poprilično burne i užurbane dane, ali ćete zaista uživati. Mnogo zabave, novih poznanstava ali novih ljubavi. Imaćete jako uzbudljive dane, a uživaćete onako kako samo vi znate.  Samo se nemojte previše zanositi, da vam ne spadne kruna sa glave. Kraj meseca doneće jedno iznenađenje.

 

Oni koji su u vezama imaće priliku da odu na jedno kratko putovanje koje će im iznenada doći. Iskoristite priliku da osvežite svoju vezu i unesete malo promene.

 

 

PRSTEN 2

Naredni mesec za vas će biti u znaku prošlosti. Možda ste na neki način i sami prizvali karmu. Prvi dani juna mogu doneti susret sa osobom koja vam je nekada mnogo značila. Ovaj susret ostaviće jak utisak na vas. Bićete jako emotivni i zbunjeni, da nećete znati u jednom trenutku, šta zaista osećate. Dani koji slede, biće obeleženi praštanjem i nekim novim početkom.

 

Najvažnije je da pratite svoje srce, nemojte previše vagati u ljubavi. Mogli bi ste se posle kajati zbog brzopletih odluka. Oni koji su u vezi jako će učvrstiti svoje odnose i bića jako srećni. Preći će na jedan novi nivo u ljubavi i otkriti nove čarolije.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2