Ljubavni horoskop do KRAJA GODINE: Ribe ulaze u BRAK, Rak se vraća STAROJ ljubavi, jedan znak očekuje TUGA a jednog FATALNA LJUBAV…

Ljubavni horoskop do KRAJA GODINE: Ribe ulaze u BRAK, Rak se vraća STAROJ ljubavi, jedan znak očekuje TUGA a jednog FATALNA LJUBAV…

7. studenoga 2019. Off By Admin 1

LAV

Ljeto, za Lavove je ovo period kada im se sve njihove greške i propusti mogu direktno vratiti. Slobodni se u ovom periodu ne smiruju, kod vas će događanja po pitanjima ljubavi ići kao na traci, miješati će se prošlost i nova poznanstva.

Dolaskom jeseni slijedi vam još jedna “doza” pomračenja koja se vezuje za vaše polje ličnosti i polje emotivnih i bračnih partnerstava. Ovo je posljednji period kada se morate istinski boriti za svoje ljubavne priče. Slobodni Lavovi i u ovom periodu su u svom standardnom raspoloženju, uživanje, sloboda.

 

Ipak će zima donijeti rješenje za poljuljane odnose. Naravno, morati ćete se vratiti na priče koje ste do sada propuštali s voljenom osobom, kao i da priznate neke svoje greške.

Slobodni Lavovi će za to vrijeme morati da prođu turu vraćanja bivših partnera. Neki od vas će morati priznati sami sebi da su možda pogriješili što se nisu više potrudili u prošlosti oko neke osobe.

DJEVICA

Za vas je ovo godina u kojoj ćete pronaći ljubav, i to onu pravu, trajnu.

Već od proljeća vaše polje ljubavi je krcato planetima, pa će slobodnima romantična ljubavna događanja se otvaraju na svakom koraku. Moguće je da će u nekim od novonastalih ljubavnih priča biti prisutna razlika u godinama. Oni koji su u brakovima i vezama neka se bolje okreću ka partneru, jer će iskušenje postojati, i to prilično veliko.

 

U ljeto iskušenja tajnih veza i dalje su zauzetim Djevicama i dalje jaka. Neke laži mogu biti otkrivene. Što se slobodnih Djevica tiče, i u ovom periodu još jedna šansa za veliku ljubav. Opet će to biti osoba nešto starija od vas i opet netko tko dolazi u vaš život da vam donese trajnost i stabilnost.

Za vrijeme jeseni, ako su neke od emotivnih veza prekinute u prvoj polovini godine. U ovom dijelu može doći do obnove odnosa. Što će se kod Djevica u braku, kod nekih od vas doći će do prekida u tajnim pričama.

Dolaskom zime neke ljubavne priče vam se vraćaju, i više je nego izvjesno da će ovoga puta i ostati. Mnoge veze sada idu prema zarukama, zajednici, braku, čak i prinovama.

 

FLERT I ZAVOĐENJE

 

VAGA

Vama je ovo godina odluka i velikih promjena. Većina Vaga ljubit će ove godine iskreno I vjerno.

Proljeće onima u vezama i braku nosi skladne odnose i zadovoljstva. Ali ne dugo, jer oni u braku bit će skloni flertovima, koji ih mogu odvesti predaleko. Slobodne Vage provodit će se ludo i nezaboravno. Slijede vam dani ispunjeni ljubavnim prilikama, ali ovdje trenutno nema mjesta za neke ozbiljnije emotivne priče.

 

Tijekom ljeta zauzete Vage bit će zauzete odnosima s obitelji i pokušavati popraviti svoje odnose. Nekima će to uspjeti, nekima neće. Slobodne Vage tražit će ljubav, opuštanje, zabavu. Iz nekih neobaveznih odnosa, lako se može roditi prava ljubav.

Dolaskom jeseni oni koju su sačuvali brak ili vezu, mogu biti mirni, napetosti će popuštati. Tolerancija je nužna, a vi znate kako je zadržati. Slobodne Vage prepuštene su strastima, sve dok ih ne pogodi prošlost i osoba koja je ostavila traga na njihovom srcu. Ponovo se započinju ljubavne igre.

Zima uz hladne dane donosi tople i lijepe partnerske odnose. Sve Vage koje su slobodne, naići će na svoju srodnu dušu i dobro čuvati taj odnos. Brakovi i veze u periodu zime nose mirne trenutke, konačan sklad.

 

 

ŠKORPION

Ljubav je kod vas tijekom cijele godine, dogodit će vam se točno one priče koje su vam namijenjene.

Zauzetim Škorpionima proljeće nosi mirne trenutke, vesele trenutke s voljenom osobom. Što se tiče slobodnih, ovo je divan period za vas. Moguće je da ste u 2019. već ušli zaljubljeni, a ako niste, to vas vrlo brzo i očekuje.

Ljetni period onima koji su od skoro ušli u veze, ali i onima s dužim emotivnim i bračnim odnosima, javljaju prvi, dosta neugodni problem. Avanture i paralelne odnose koji vam mogu donijeti problem sa stalnim partnerom, ljubomore i sumnje.

 

Slobodni će uživati u potrazi za novim partnerom, a privlačiti će ih starije osobe. Bit će tu lijepih trenutaka, samo vodite brigu da su neki od njih i zauzeti, tako da nemojte ulaziti u takve odnose uz neka očekivanja.

Dolaskom jeseni, nekako sve dolazi na svoje mjesto, vi ste raščistili i sredili ono što je bilo do vas. Sada znate na čemu ste. To se odnosi na one koji su u braku ili dužoj vezi. Što se tiče slobodnih, vi ćete u ovom periodu nekako lutati, malo se vraćajući u prošlost, malo se aktivirajući oko novih osoba. Iako ste svjesni da s njima možete imati samo avanturu.

Zima za slobodne je period da se ponovo povežu s nekim s kim su izgubili kontakt. Čak i da eventualno uđu u odnos, koji bi za divno čudo, mogao biti prilično dobar i koji bi vas okupirao na neko duže vrijeme.

Što se tiče onih u emotivnim vezama i brakovima, stanje je u potpunosti mirno. Ljubav cvjeta kao nikada do sada, i vi i partner, ako već niste, sada se možete odlučiti za zajednički život ili ulazak u bračnu zajednicu.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3