Ljubavni horoskop do KRAJA GODINE: Ribe ulaze u BRAK, Rak se vraća STAROJ ljubavi, jedan znak očekuje TUGA a jednog FATALNA LJUBAV…

Ljubavni horoskop do KRAJA GODINE: Ribe ulaze u BRAK, Rak se vraća STAROJ ljubavi, jedan znak očekuje TUGA a jednog FATALNA LJUBAV…

7. studenoga 2019. Off By Admin 1

STRIJELAC

Nestabilna godina za one u vezama i brakovima.

Tijekom ljeta kod slobodnih Strijelaca je već puno bolja situacija. Postoje itekako velike šanse za novu emotivnu priču, i odnos koji bi mogao da vam izuzetno prija. Kod nekih od vas, postoji čak i mogućnost za aktiviranje događanja s bivšim partnerima. Ako ste u paralelnom odnosu, potrebno je više pažnje i skrivanja. Postoji šansa da stvari izađu na vidjelo. Ipak, nećete biti spremni da na ovu tajnu priču stavite točku.

 

U jesen Strijelci u emotivnim vezama i brakovima, do pred kraj ovog perioda, imati će problem u svojim bitnim odnosima. Postoje šanse da će neki od vas, baš početkom jeseni, konačno staviti točku na vezu ili brak. Ili će druga strana odlučiti da nema više što da radi s vama. Slobodni pripadnici znaka će jednim velikim dijelom biti okrenuti prošlosti i postoji ozbiljna šansa da obnovite vezu s nekim tko vam je ranije bio partner.

U period zime u emotivnim vezama i brakovima još uvijek se mogu provlačiti neki stari problem. U bračnim zajednicama kreće jedno mirnije i ljepše razdoblje. Oni koji su u dužim vezama baš u ovom periodu bi mogli da se odluče na osnivanje zajednice ili ulazak u brak. Slobodni će naići na osobu koju su dugo gledali, ali tek sada su spremni da se i konkretno pokrenu i uspiju.

 

 

 

JARAC

Onima koji su slobodni ova će godina donijeti nebrojene mogućnosti i konačno pronalaženje sreće kada je ljubav u pitanju.

S ljetom počinju i problem s onima koji su zauzeti. Odnos je prilično zategnut i potrebno je mnogo strpljenja i tolerancije da bi se izašlo iz krize. Slobodni će imati šanse na sve strane i birati između prošlosti i nove osobe.

 

U jesen oni koji su zauzeti imaju priliku da premda donekle stabiliziraju situaciju s voljenom osobom. To biti prilično zahtjevan zadatak. Za to vrijeme slobodni Jarčevi uglavnom uživaju. Neke veze iz prošlosti će ponovo doći na dnevni red, pa vidite da li vrijedi dizati ih iz pepela ili ne. Noviteti se smjenjuju kao na traci, vaše je samo da uživate.

Kroz period zime one veze koje su uspjele da prežive bure i oluje tijekom proteklog dijela 2019., sada već imaju priliku da se oporave i stabiliziraju. Za slobodne Jarčeve nastavlja se period s velikim mogućnostima za nove, neuobičajeno lijepe i romantične ljubavne priče.

 

NEODLUČNI U LJUBAVI

 

VODENJAK

U period ljeta u emotivnim i bračnim odnosima češće nego inače izbijaju neslaganje, trzavice, nastaje neka vrsta kaotičnosti. Ona može biti uzrokovana i sumnjom i ljubomorom. Jedino kroz kompromis i strpljenje možete napraviti neke pozitivne pomake i sačuvati svoje bitne relacije. Za to vrijeme, slobodni Vodenjaci malo hoće pravu ljubav, malo hoće samo uživanje. Događaji se smjenjuju kao na traci, donoseći vam veliki nemir.

 

Jesen je vrijeme je za ispravljanje situacija, ali to ni u ovom periodu neće ići lako. Neke odnose neće biti moguće spasiti. S druge strane, oni koji su u dužim emotivnim vezama mogu otići i u drugu krajnost naglo se odlučiti na početak zajedničkog života ili braka. Što se slobodnih tiče, neki od vas se odlučuju na povratak bivšem partneru, a oni drugi kreću u ljubavna osvajanja bez kraja i konca, naravno.

Dolaskom zime neki od zauzetih pripadnika ovog znaka koji su u prilično lošim vezama i brakovima. Sada će moći dobrim dijelom da poprave situaciju s partnerom i da vezu vrate u normalan kolosijek. Što se tiče onih koji su slobodni, slijedi vam još jedan osvrt na prošlost. Ovog puta ste i vi i druga strana spremni na svaki kompromis, pa se obnovljene veze mogu oporaviti i trajati.

 

 

RIBE

U ljeto neke će od slobodnih Riba biti najviše okupirane prošlošću. Može doći do kontakta s bivšim emotivnim partnerima. Što se tiče onih u vezama i brakovima, vi ćete uglavnom funkcionirati dosta mirno.

Jesen donosi probleme kod svih koji su u bilo kakvom tipu zabranjenog odnosa, bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik ovog znaka. S nekim dilemama ćete u svojim mislima definitivno završiti i shvatiti tko su osobe kojima se trebate okrenuti. Posvetite im svu svoju pažnju i ljubav.

Dolaskom zime slobodne Ribe imati će voljenu osobu pored sebe. Postoji mogućnost zbog nepovjerenja da se povremeno kod partnera probudi ljubomora. Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima, vi ulazite u jedan puno bolji ljubavni period, tako da će mnogi planirati brak ili prinovu.

 

 

Izvor: astrotarot.eu

Stranice: 1 2 3