NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO: Život OVIH 5 znakova će se TOTALNO PROMJENITI do kraja 2019.!

NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO: Život OVIH 5 znakova će se TOTALNO PROMJENITI do kraja 2019.!

7. studenoga 2019. 0 By Admin 1

1. Bik – Zodijački znak koji će doživjeti najveće promjene

Recite „zbogom“ svojoj dosadnoj rutini, vaš život će se promijeniti, a do kraja 2019. ćete otkriti svoju novu stranu. Bit ćete sigurniji i smioniji, pogotovo kada je u pitanju ljubav! Vaša strast i energija će začiniti vašu uobičajenu svakodnevnu rutinu!

 

Isplatiti će se napokon naporan rad. Od svibnja/maja do rujna/septembra uložit ćete najveći trud, kako biste dobili nagradu. Promjene će se dogoditi i u vašem financijskom području života, posebno u svibnju/maju i lipnju/junu, piše Gostica.

Odnosi će najbolje funkcionirati s drugim zemljanim znakovima. Onima koji su rođeni 4.-6. svibnja/maja i 26.-28. travnja/aprila ovo će biti važan period na području ljubavi.

 

Osobne prilike za Bika:

Kako biste ostvarili svoje ciljeve, trebali biste raditi s čvrstom grupom za podršku, pripremiti se prije lipnja/juna, dovršiti neka ranija istraživanja ili poboljšati svoje vještine u ovom trenutku.

U svibnju/maju i lipnju/junu dolazi do promjene smjera. Ako budete naporno radili do početka lipnja(juna to će vam donijeti dobrobit.

 

 

2. Lav – Dolazi do pozitivne promjene

Za vas, stiže vrijeme razumijevanja i realizacije. Konačno ćete poduzeti potrebne korake kako biste ostvarili svoje snove! Možda to neće biti uvijek mirna vožnja – i iako ste navikli uspješno savladavati prepreke koje vam se pojavljuju na putu, ovo bi moglo biti nešto s čim se nećete tek tako lako nositi.

U svakom slučaju, promjene će biti dobre i omogućit će vam da pronađete istinsku ljubav!

Od kraja lipnja/juna do listopada/oktobra je najproduktivnija faza za osobni razvoj, imate ćete više energije i osjećat ćete više strasti.

 

Osobne prilike za Lava:

Vaš produktivan period počinje krajem lipnja/juna i traje do početka listopada/oktobra. Imat ćete više energije i entuzijazma općenito za život.

Oni rođeni 11. i 17. kolovoza/augusta ove su godine u glavnoj fazi rasta, a krajem kolovoza /augusta postići ćete svoje ciljeve.

 

 

 

3. Djevica – Stižu velike promjene

Vi ćete, bez obzira na svoju sramežljivost, do kraja ove godine izići iz vaše ljuske! Napokon ćete otpustiti svoje strahove i brige i preuzeti kontrolu nad svojim životom. Vrijeme je da upravljate vlastitim putom i zapamtite da je život ono što ste napravili od njega.

Zašto ne započeti s novom karijerom koju ste dugo sanjali ili ostaviti partnera koji ne ispunjava vaša očekivanja. Budućnost je vaša.

Drugi dio 2019. ima sve kozmičke sastojke za posebnu godinu za one rođene u znaku Djevice, kako u osobnom razvoju, tako i u partnerstvu i odnosima.

Ovo je idealno vrijeme za brak ili za povećanje zajednice, a mnogi u ovom znaku postat će roditelji ili će donijeti na svijet neke nove ideje. Tijekom kolovoza/rujna (augusta/septembra) možda ćete morati pripaziti na kilograme i prehranu.

 

Osobne prilike za Djevicu:

Vjera u sebe i poboljšanje stava prema životu su mjesto gdje leže vaše najbolje mogućnosti.

Jupiter će ostati u vašem znaku do kraja rujna/septembra 2019. i donijet će vam pogodnosti ako želite napredovati u životu. Sredinom godine pratit će vas neka dodatna sreća.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2