NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO: Život OVIH 5 znakova će se TOTALNO PROMJENITI do kraja 2019.!

NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO: Život OVIH 5 znakova će se TOTALNO PROMJENITI do kraja 2019.!

7. studenoga 2019. Off By Admin 1

4. Jarac – Postat ćete odvažniji!

Ovo je također odličan period za vas. Osjećat ćete se nepobjedivo i ništa vas neće uplašiti. U ljubavi i poslu, idete stazama kojim se ranije niste usudili kročiti. Iako ste nekad bili usamljeni vuk, sada tražite društvo i više se ne bojite otvoriti svoje srce.

Odnosi s drugim ljudima mogu biti područje testiranje. Važne lekcije dolaze od drugih od svibnja/maja do kolovoza/augusta.

 

Osobne prilike za Jarca:

Mnoge planete sjede u komplementarnim kutovima vašeg sunčanog znaka, a vjerojatno ćete otkriti da ovo otvara komunikaciju oko vas.

Također mogli bi više putovati i na taj način se susresti s onima koji se također žele poboljšati. Od srpnja/jula do rujna/septembra najbolje je vrijeme za njihovo ostvarenje.

 

 

5. Ribe – Pozitivna promjena je na vidiku

Kao intuitivna Riba, vjerojatno već znate da stiže vrijeme promjena! Stoga ste već spremni staviti svoje dvojbe i strahove na stranu kako biste postigli svoje snove. Nećete dopustiti da vas itko više gazi! Čak i ako to znači da morate biti snažniji od onoga na što ste navikli, ostavit ćete sa strane svoju stidljivu stranu.

Mnogi novi i neobični događaji mogu se dogoditi za one rođene u znaku Riba. Možda ćete biti malo nemirni i tražit ćete nova iskustva, razbiti rutinu koja guši individualnost. Možete čak pokazati neke pobunjeničke tendencije, pogotovo ako vam drugi ljudi pokušavaju nametnuti ograničenja – lipanj/jun je takvo vrijeme.

Odnosi mogu biti područje u kojem ćete doživjeti veliki užitak i prosvjetljenje, a svibanj/maj donosi vam priliku. Važne odluke donose se u kolovozu/augustu i rujnu/septembru.

 

Osobne prilike za Ribe:

Morate biti iskreni prema sebi i slijediti neke svoje jedinstvene ideje, samo vas to može dovesti do nekih buntovnih akcija sredinom godine.

Oni rođeni 19. i 27. veljače najviše će osjetiti promjene.

 

Stranice: 1 2