DO KRAJA NEDELJE: Devicu neko TAJNO VOLI, Škorpiji se vraća STARA LJUBAV…

DO KRAJA NEDELJE: Devicu neko TAJNO VOLI, Škorpiji se vraća STARA LJUBAV…

8. studenoga 2019. 0 By Admin 1

Pogledajte kakva su vam uzbuđenja i izazove zvezde spremile za narednih nedelju dana.

 

OVAN (21.3. – 20.4.)

Ljubav Ove nedelje ćete biti vrlo šarmantni i zavodljivi, zbog čega će mnogi poželeti da vam se približe kako bi bili u vašem društvu. Na nekom predavanju ili sportskoj tribini, krajem perioda, možete da upoznate Vagu ili Blizanca, ako ste slobodni. Ukoliko ste zauzeti, odvojite vreme da otvoreno porazgovarate sa partnerom.

 

Posao Zahvaljujući vašoj energičnosti i prodornosti, u ovom periodu možete da realizujete zacrtane planove. Mada će finansijska situacija biti bolja nego što ste očekivali, izbegavajte nepotrebne troškove. Čuvajte se da ne postanete žrtva spletki ili ogovaranja.

 

Zdravlje Uvedite redovne obroke sa dosta barenog mesa i salata, kao i svežeg voća.

 

 

BIK (21.4. – 21.5.)

Ljubav Naglašen znak Škorpije u kome se nalaze Jupiter i Venera, vladalac polja partnerskih odnosa, u prvi plan stavlja vaš odnos sa voljenom osobom. Put u inostranstvo donosi vam strastveni susret sa nekim koga poznajete preko posla. Ako ste slobodni, na službenom skupu očekuje vas susret sa harizmatičnom osobom.

 

Posao Vaša pouzdanost i liderske sposobnosti, ove nedelje dolaze do punog izražaja. Inkonjunkcija između Merkura u Devici i Urana u vašem znaku, upozorava da izbegavate podizanje kredita. U vreme prve Mesečeve četvrti, 19. septembra, budite oprezniji ako ste učesnik u nekom sudskom sporu.

 

Zdravlje Konzumirajte više mlečnih proizvoda i plodova mora.

 

 

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

Ljubav Sa Venerom u tajanstvenoj Škorpiji, znaku u koji pada vaša šesta astrološka kuća, možete da upoznate osobu sa kojom ćete da uspostavite i poslovnu saradnju. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, sredinom nedelje, partner namerava da vas iznenadi nekim poklonom ili putovanjem na zanimljivu destinaciju.

 

Posao Vaš vladalac Merkur blizu Sunca povoljno utiče na vaše poslove, čineći vas racionalnijim i prilagodljivijim, naročito ako ste privatnik. Izazovan aspekt sa Uranom upozorava da krajem perioda budete oprezniji ako sarađujete sa strancima. Povedite više računa o tome kako ulažete i trošite novac.

 

Zdravlje Oslobodite se „grickalica“ i gaziranih pića.

 

 

RAK (22.6. – 22.7.)

Ljubav Pozicija Merkura, planete komunikacija blizu Sunca u Devici, nagoveštava mogućnost susreta sa nekim vodenim ili zemljanim znakom, najverovatnije na kraćem putu ili predavanju. U vreme prve Mesečeve četvrti, 16. septembra, oslonite se na zdrav razum, a ne na intuiciju.

 

Posao Ukoliko se bavite kreativnim zanimanjem ili ste prisutni u javnosti, zbog posla, mogu da vam se ukažu sjajne šanse. Aspekti sa Uranom upozoravaju da budete oprezniji, ako sarađujete sa strancima iz zemalja nemačkog govornog područja. Povedite računa o dokumentaciji i vrednim predmetima.

 

Zdravlje Na vašem jelovniku trebalo bi da se nađe više grilovanog povrća i barenog mesa.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3