DO KRAJA NEDELJE: Devicu neko TAJNO VOLI, Škorpiji se vraća STARA LJUBAV…

DO KRAJA NEDELJE: Devicu neko TAJNO VOLI, Škorpiji se vraća STARA LJUBAV…

8. studenoga 2019. 0 By Admin 1

 

LAV (23.7. – 22.8.)

Ljubav Venera, planeta ljubavi i novca u astrološkom polju ljubavi i posla, nagoveštava mogućnost ulaska u vezu sa nekim koga ste do sada poznavali uglavnom preko službenih kontakata. Merkur, vladalac polja novca, u napetom aspektu sa Uranom, vladaocem polja ljubavi, nepovoljno utiče na odnos sa partnerom, ali i članovima porodice.

 

Posao Harmonični aspekti vašeg vladaoca Sunca i Marsa, simbola uspeha, ugleda i inicijative, idu vam u prilog ukoliko se bavite zanimanjem zbog koga ste prisutni u javnosti. Saradnja sa strancima donosi vam uvećanje prihoda. Povedite računa o odnosu prema mlađim saradnicima.

 

Zdravlje Jedite više barenog povrća i pijte sveže ceđene sokove.

 

 

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Ljubav U ovom periodu, privlačite pažnju suprotnog pola pa će mnogi poželeti da vam se približe. Vaš vladalac Merkur, planeta komunikacija u astrološkoj kući ličnosti u harmoničnim aspektima sa Marsom, planetom seksualnosti, nagoveštava mogućnost strastvenog susreta sa nekim vodenim znakom na službenom putu.

 

Posao Odlična moć opažanja i sjajne ideje, aduti su sa kojima ćete pridobiti saradnike ali i nove partnere. Ipak, u prvoj polovini perioda, izbegavajte rizične finansijske transakcije i nepotrebne troškove, naročito ako planirate kupoprodaju nekretnina ili pokretanje privatnog biznisa.

 

Zdravlje Konzumirajte više laganih čorbica od povrća i voćnih salata.

 

 

VAGA (23.9. – 22.10.)

Ljubav Vaš vladalac Venera u astrološkoj kući ljubavi čini vas sentimentalnijim i osetljivijim. Takođe, veća je mogućnost proširenja porodice. Ako ste slobodni, može da vam se dopadne neki umetnik, sportista ili dizajner. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, krajem nedelje izbegavajte rasprave sa voljenom osobom.

 

Posao Merkur blizu Sunca u kući posla pod uticajem Marsa, simbola akcije, donosi vam profesionalnu satisfakciju. Ako se bavite kreativnim zanimanjem, u prvoj polovini nedelje ukazuju vam se šanse za napredovanje u karijeri. U drugoj polovini perioda, možete da očekujete novčane dobitke.

 

Zdravlje Jedite više integralnog pirinča i lisnatog zelenog povrća.

 

 

ŠKORPIJA (23.10. – 22.11.)

Ljubav Sa Venerom, planetom ljubavi u vašem astrološkom polju ličnosti možete da obnovite vezu sa bivšim partnerom. Ako ste u vezi sa nekim ko često putuje ili radi u stranoj firmi, mogući su češći rastanci i obrti na emotivnom planu, naročito ako se radi o nekom Lavu ili Ovnu. Sredinom nedelje možete da uplovite u vezu sa Rakom.

 

Posao Vladalac polja finansija, Merkur, pod uticajem jednog od vaših vladalaca Marsa, donosi vam uvećanje prihoda i mogućnost saradnje sa strancima. Napeti aspekti sa Uranom, simbolom neočekivanih situacija, opominju da izbegavate stresne situacije i rasprave sa saradnicima.

 

Zdravlje Uvrstite u ishranu više namirnica sa semenkama i susamom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3