DO KRAJA NEDELJE: Devicu neko TAJNO VOLI, Škorpiji se vraća STARA LJUBAV…

DO KRAJA NEDELJE: Devicu neko TAJNO VOLI, Škorpiji se vraća STARA LJUBAV…

8. studenoga 2019. 0 By Admin 1

STRELAC (23.11. – 21.12.)

Ljubav Planeta ljubavi i lepote Venera ide ka vašem vladaocu Jupiteru u astrološkoj kući tajni, najavljujujući uzbudljiv emotivni period. Krajem nedelje, vaš avanturistički duh može da vas odvede u zagrljaj Vodolije ili Lava. Izbegavajte rasprave sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, naročito ako se radi o nekom vazdušnom znaku.

 

Posao Poslovna putovanja biće idealna šansa da uvećate prihode, ukoliko se bavite kreativnim zanimanjem. Sredinom perioda, intuicija može da vam pomogne da postignete dogovor o isplativom poslu. Ipak, budite oprezni ukoliko sarađujete sa Bikom, Rakom ili Škorpijom.

 

Zdravlje Konzumirajte više integralnog pirinča i barenog mesa i ribe.

 

 

JARAC (22.12. – 20.1.)

Ljubav Skloni ste idealizovanju u ljubavi pa bi ove nedelje trebalo da se klonite jedne egocentrične Vodolije ili napornog Bika. Venera se približava Jupiteru u 11. polju, zbog čega rastu šanse za ulazak u vezu sa Rakom. Pozicija Merkura može da vam donese kontakt ili poznanstvo sa mlađom ili mladolikom osobom.

 

Posao Venera u sekstilu sa vašim vladaocem Saturnom, najavljuje mogućnost saradnje sa strancima, ako vaše zanimanje ima veze sa sportom, naukom ili medicinom. Mars, planeta akcije u astrološkom polju novca, donosi vam zaradu preko poslova sa partnerima iz prekookeanskih zemalja.

 

Zdravlje Konzumirajte više mlečnih proizvoda, badema, oraha i biljnih čajeva.

 

 

VODOLIJA (21.1. – 19.2.)

Ljubav Vaša svojeglava i buntovna priroda može da bude razlog eventualnih nesporazuma sa partnerom, naročito ukoliko se radi o nekom vatrenom znaku. Venera, planeta ljubavi u astrološkoj kući karijere donosi vam simpatije suprotnog pola na poslu. Krajem perioda, očekuje vas susret sa osobom koja često putuje zbog posla.

 

Posao Vaš vladalac Uran u napetom aspektu sa planetom novca, upozorava da izbegavate sumnjive poslovne aranžmane ili saradnju sa strancima. U vreme prve Mesečeve četvrti, 19. septembra, možete da se nadate uvećanju prihoda, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

 

Zdravlje Orijentišite se na ishranu baziranu na barenom povrću i ribi.

 

 

RIBE (20.2. – 20.3.)

Ljubav Sa Venerom, planetom ljubavi u devetoj astrološkoj kući u opoziciji sa Uranom, simbolom iznenađenja, na većem skupu možete da upoznate osobu čije zanimanje ima veze sa medicinom, naučnim radom ili farmacijom. Na kraćem putu u inostranstvu ili predavanju očekuje vas susret sa nekim ko se bavi umetnošću.

 

Posao Vaš vladalac Neptun, planeta inspiracije u trigonu sa Merkurom, donosi vam odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvo. U drugoj polovini perioda dobijate dve isplative ponude, od kojih jedna ima veze sa strancima. U vreme prve Mesečeve četvrti, 19. septembra, izbegavajte nepotrebne troškove.

 

Zdravlje Jedite više svežeg voća i povrća i pijte biljne čajeve.

 

 

Izvor: Novosti

Stranice: 1 2 3