VELIKI KINESKI HOROSKOP DO KRAJA MESECA: Ako ste baš ovaj znak – TEŠKO VAMA, čekaju vas PAKLENI DANI i na poslu i u LJUBAVI

VELIKI KINESKI HOROSKOP DO KRAJA MESECA: Ako ste baš ovaj znak – TEŠKO VAMA, čekaju vas PAKLENI DANI i na poslu i u LJUBAVI

8. studenoga 2019. 0 By Admin 1

 

Zmaj

Budite pažljivi prema bližnjima, uživaće u tome.. Ako tražite ljubav, možda vas čeka promena sa sadašnjim partnerom, ali pričekajte sa važnim odlukama. Trebaće vam vremena da se prilagodite novim okolnostima. Na poslu će vam biti važna saradnja i podrška drugih jer ćete učestvovati u nečemu što ima dosta potencijala. A to će se pokazati kada budete predvodili druge.

 

 

Zmija

Iako možda deluje da dajete više nego što uzimate, oni koju su vam važni primetiće vaš trud i zalaganje. Dopustite da vam se oduže sa nekoliko usluga. Ovo će biti izrazito povoljan mesec ukoliko želite novog partnera. Na poslu ćete energijom i željom za uspehom učiniti važnim sve ono što činite. Obratite pažnju na detalje, ostanite uključeni u sve događaje i promene. I ne obazirite se na glasine.

 

 

Konj

Vaši prijatelji će želeti da vas prate gde god vi krenuli, pa ih nemojte ostaviti za sobom. Bićete im uteha i inspiracija. Umesto da tražite pravu ljubav, spremite se za više kratkotrajnih veza. To je za sada najbolje. Ukoliko na poslu budete pažljivo pristupili, dobre ideje će biti vaš glavni pokretač. Ovo je prilika da pokažete i timski duh i svoje predvodničke sposobnosti.

 

 

Koza

Osluškujte sve oko sebe, tako ćete saznati mnogo više o onima o kojima ste mislili da znate sve. To će vam značiti i ako tražite ljubav. Nekoga ćete najbolje upoznati ako ga budete pažljivo slušali. Uzbudljiva i nova profesionalna iskustva podstaći će vašu kreativnost. Sada je vreme da, osim iznošenja zahteva na radnom mestu, krenete u potragu za novim poslom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3