VELIKI KINESKI HOROSKOP DO KRAJA MESECA: Ako ste baš ovaj znak – TEŠKO VAMA, čekaju vas PAKLENI DANI i na poslu i u LJUBAVI

VELIKI KINESKI HOROSKOP DO KRAJA MESECA: Ako ste baš ovaj znak – TEŠKO VAMA, čekaju vas PAKLENI DANI i na poslu i u LJUBAVI

8. studenoga 2019. 0 By Admin 1

Majmun

Čekaju vas idilični trenuci sa bližnjima. Ako tražite partnera, vaše samopouzdanje i harizma će biti u punom sjaju, pa ćete ostvariti novo prijateljstvo, iz kog se može razviti razviti nešto više. Na poslu ćete biti nagrađeni za disciplinu i upornost, ali i iskrenost i istrajnost. Napredovaćete, iako možda neće izgledati tako.

 

 

Petao

Ukoliko se pitate zašto baš vi pravite sve planove i radite većinu poslova, shvatićete da vi uvek napravite prvi potez. Dopustite bližnjima da vam pokažu zahvalnost i doprinesu vašem trudu. Ukoliko tražite partnera, okolnosti će biti nepredvidive. Zato budite oprezni. Bes i sumnje zbog posla uticaće na vaše raspoloženje, a kada ste raspoloženi, zračite ko sebe pozitivnom energijom. . rešite problem čim osetite da vam to zbog stresa rasipa energiju.

 

 

Pas

Septembar je vreme da se oslobodite prošlosti. Učite kako da budete zadovoljni trenutnom situacijom i kako da budete spremni za sve buduće. Bićete samouvereni i fokusirani ukoliko ste u potrazi za novim partnerom. Na poslu se držite svojih prioriteta. Imajte na umu da će se javiti različit pogled na redosled prioriteta. Nemojte trošiti energiju i gledajte da svi budu koordinisani.

 

 

Svinja

Nemojte se iznenaditi ako osetite potrebu da ponovo izađete sa starim društvom. Na poslu ćete imati priliku da pokažete svoje liderske sposobnosti. Ovo je trenutak da pokažete kako možete da izgradite, motivišete i inspirišete druge. I bićete nagrađeni za timski duh. Dobićete podršku koja će kasnije biti od velikog značaja.

 

 

(yourtango.com)

Stranice: 1 2 3