Mesečni horoskop za DECEMBAR 2019-e godine godine- BIK- Avantura, flert, ljubav!

Mesečni horoskop za DECEMBAR 2019-e godine godine- BIK- Avantura, flert, ljubav!

15. studenoga 2019. 0 By Admin 1

Bik -Horoskop za ljubav, porodični i društveni život

Privlače vas Jarac, Ovan i Lav, a vaš idealan partner može biti Škorpija. Na svakom koraku biće prilika za flert, ali ne upuštajte se ako vam je veza važna i želite da je zadržite. Bićete skloni čestom zaljubljivanju te je savet da svoje strasti maksimalno iskontrolišete, jer možete tako povrediti partnera, ili što je još gore izazvati njegovu ljubomoru ili srdžbu. Imate tajnog obožavaoca koji nema hrabrosti da vam priđe.

 

Obratite pažnju na okolinu. Slobodni će sredinom meseca imati malu romansu na poslu, a flert i šarmiranje osoba suprotnog pola biće svakodnevnica za vas, barem tokom ovog meseca. Međutim, svaka škola se plaća te ni vi iz ovoga nećete izaći nekažnjeno, zato vodite računa kako se ponašate i kontrolišite svoje emocije. Krajem meseca zauzeti Bikovi će imati nesuglasice sa voljenom osobom, ali sve će se rešiti do Nove godine ne brinite. Uvek postoje stvari oko kojih možete da razmišljate na sličan način ili da nađete kompromis.

 

 

Bik 1: Horoskop za zdravlje

U ovom periodu ćete biti osetljivi i razdražljivi jer će vas stalno mučiti strah od neuspeha. Jedino čega treba da se realno plašite su moguće povrede na poslu, zato se pripazite. Opustite se, mesec i godina koja predstoji za vas predstavlja samo radost i sreću.

 

Iščistite što više vaš organizam koristeći što više limuna, cimeta i maslinovog ulja, a oni će vas ujedno i zaštititi od nadolazećih nazeba. Ne brinite preterano, opustite se maksimalno i videćete da će vam unutrašnja energija otkloniti sve strahove. Savet je da prekontrolišete oči.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3