Da ZAVEDEŠ koga POŽELIŠ: Primeni OVO i MOLIĆE te za ljubav

Da ZAVEDEŠ koga POŽELIŠ: Primeni OVO i MOLIĆE te za ljubav

16. studenoga 2019. 0 By Admin 1

Budi nonšalantna

Ne dozvoli da muškarac primeti koliko se oko njega trudiš. Tvoji potezi treba da deluju spontano i nenametljivo. U suprotnom on može pomisliti da si očajna, a to muškarce uvek uplaši.

 

Ukoliko ga previše pritiskaš i suviše si uporna, delovaćeš kao lujka koja je njime opsednuta. Budi cool.

 

Zajednički prijatelji

Posedovanje zajedničkih prijatelja je uvek plus. Saznaj da li u tvom društvu ima nekoga ko pripada i njegovom širem krugu prijatelja. To ne bi trebalo da bude preterano teško, pošto vas već spajaju određena zajednička interesovanja. Moguće je da oboje poznajete neke ljude koji izlaze na ista mesta, slušaju istu vrsu muzike kao i vi, ili se bave sličnim poslom.

 

Svet je zaista mali. Činjenica da se družite sa istom osobom učiniće da ti od starta više veruje.

 

 

Oponašaj ga

Ne mislimo bukvalno da poput deteta oponašaš svaki njegov pokret i ponavljaš njegove reči, ali svakako nađi pogodan momenat da izgovoriš neku njegovu misao, ili ponoviš neki pokret, grimasu, gest… Ljudi su uvek pomalo zaljubljeni u same sebe i uživaju kad sebe prepoznaju u drugima.

 

Na primer, kada kopiraš nečije pokrete, on će verovati da ste usklađeni i neće moći da se odupre osećaju privlačnosti. Počni od najprostijih stvari. Kad on uzme gutljaj pića, uzmi i ti, ako se on nagne ka tebi dok priča neku zanimljivu priču, nagni se i ti ka njemu. Bitno je da ne gubite korak.

 

 

Iskoristi njegova interesovanja

Nauči da se ponavljaš bez da budeš dosadna. To znači da uočiš šta zaokuplja njegovo interesovanje i to s vremena na vreme ponavljaš, tj. postaraš se da ta tema bude redovno na meniju. Tako ćeš ga podstaći da sa tobom više razgovara, jer će te smatrati inteligentnom osobom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2