SUDBINSKE KARTE DO KRAJA GODINE: Vaga između DVE OSOBE, Škorpija LUDA OD LJUBAVI, a JEDAN znak čekaju DRASTIČNE promene i OLUJA U DUŠI…

SUDBINSKE KARTE DO KRAJA GODINE: Vaga između DVE OSOBE, Škorpija LUDA OD LJUBAVI, a JEDAN znak čekaju DRASTIČNE promene i OLUJA U DUŠI…

16. studenoga 2019. 0 By Admin 1

Svaki horoskopski znak izvukao je po tri karte za čitanje sudbine – otkrijte šta vam najavljuju po pitanju ljubavi, posla i zdravlja do kraja godine!

 

OVAN

TUGA – VESELJE – GUBITAK

Ljubav

Ne zanemarujte partnera i ne stavljajte poslovne obaveze na prvo mesto. Koliko god da ćete biti zauzeti drugim stvarima, potrebno je da nađete dovoljno vremena i za voljenu osobu. U suprotnom – očekujte pridike, kritiku i naravno – rasprave. Neki najlepši i najopušteniji momenti će biti tokom druge dekade decembra – ovo je pravi trenutak da odete zajedno na zimovanje. Slobodni Ovnovi će biti u nekom malom zastoju i nećete biti baš u elementu, ali je zato kraj mjeseca izuzetan i za aktivan društveni život ali i za dogodovštine sa suprotnim polom. Naglašene avanture i „opušteni“ odnosi.

Posao

I niste bili u nekom radnom raspoloženju početkom mjeseca. Malo vam je svega preko glave i neophodan vam je odmor, pa ćete sve ono što je potrebno obavljati dosta sporije nego inače. Sredinom meseca slede vam zanimljivi kontakti koji vas mogu uvesti u nove poslovne priče, nove saradnje. Malo povedite računa o komunikaciji sa kolegama, jer postoji tenzija na radnom mestu. Finansije – prilično nestabilne.

 

 

Zdravlje

Ovnovima životne navike mogu praviti problem – terate sebe do krajnjih granica, ne spavate dovoljno, a verovatno je i ishrana neadekvatna. Stariji – problemi sa urinarnim traktom i krvnim sudovima.

 

 

 

BIK

 

LOPOV – IZNENADNA SREĆA – SVEŠTENIK

Ljubav

Mogu neke sumnje povremeno “blicati” i kod vas i kod partnera, a ta obostrana nesigurnost itekako može dovoditi do ne toliko prijatnih situacija. Nije potrebno mnogo da bi se strasti smirile – najbolje je da napravite neku promenu u odnosu – da odete zajedno na odmor ili da učestvujete u nekim zabavnm aktivnostima. Šta god – samo da razveje te magle i vrati vas jedno drugom. Ukoliko ste slobodni, drugi deo meseca može doneti nešto što bi najpre mogli nazvati – sudbinskim susretom. No, pre ovog “princa” ili “princeze”, ponudiće vam se I poneka žaba da je poljubite….preskočite, sačekajte..

 

 

Posao

Ljudi će vas nervirati, ali ne brinite – nerviraćete i vi njih. U prvoj polovini meseca povremeno niste znali ni da li ste pošli ili ste došli, jer je obim obaveza biti toliki da ste često “gubili glavu”. Opterećivaće vas i nerešene situacije, ali i potezi konkurencije. No, klima se polako menja u drugom delu decembra kada ulazite u period bitnih poslovnih dešavanja koja će verovatno krenuti potpuno neočekivano, a vode vas ka vrlo solidnim dogovorima, rezultatima ili saradnjama. Novac – šareno, dolazi i odlazi.

 

 

Zdravlje

Problemi sa pritiskom, sa alergijama, osetljivost na vreme – sve to čeka starije pripadnike ovog znaka. Kod mlađih – teško se borite sa stresom

 

 

BLIZANCI

LJUBOMORA – IZNENADNA SREĆA – NEPRILIKA

Ljubav

Vi i partner ste u prvom delu meseca kao rogovi u vreći. Kao da će sve moguće i nemoguće izaći na dnevni red. Mogu ovde pasti i optužbe o neverstvu, ali uglavnom će vam biti dovoljne redovne, dnevne aktivnosti da izazovu raspravu i tenziju u odnosu. Naravno, rešenje je da menjate nešto. Ne morate menjati partnera (mada, ako je to jedina opcija, onda i to dolazi u obzir), ali bi bilo dobro da promenite način komunikacije, stavove… Krenite od sebe sa promenama, pa će se partner pridružiti…valjda. Što se slobodnih tiče, eto vama nekih bura, nekih avantura i uživancije. Prava ljubav, stabilna – neki drugi put..

 

 

Posao

Koliko će jul biti uspešan zavisiće umnogome i od vaše sposobnosti da se prilagodite i okolnostima i ljudima koji neće biti baš uvek na vašoj strani. Ako ne želite da ceo mesec budete sa kolegama na “ratnoj nozi” pripremite se da povremeno i popustite. Obaveza koliko god vam duša hoće, kašnjenja, pa i po koje kritike od strane nadređenih, naročito pred kraj meseca. Radićete i naradićete se, za sve pare.

 

 

Zdravlje

Sami sebi možete biti neprijatelj tokom decembra, jer kao da ni malo nećete voditi računa. Neredovna ishrana, premalo odmora, mnogo nerviranja.

 

 

RAK

OFICIR – UDOVAC – VESELJE

Ljubav

Nešto hladniji odnosi sa partnerom u prvom delu meseca, ali ovo ne mora biti zbog problema u odnosu, već i zbog manjka vremena i zauzetosti obe strane. U drugom delu decembra prikazani ste znatno bolje, a moguće je da ćete u tom periodu i otići na zajedničko zimovanje jer se vidi opuštenost i jedna dobra i pozitivna atmosfera između vas. Slobodni Rakovi su malo okrenuti poslu, malo kontaktima sa nekim bivšim ljubavima – sve u svemu – ništa naročito niti posebno podsticajno. Treća dekada meseca donosi vam bolju energiju, zabavu, više provoda, pa i po koju slatku letnju avanturu.

 

 

Posao

Vrlo ozbiljno ćete se baciti na posao tokom sredine meseca. Ne vidite ništa drugo, samo vas zanimaju rezultati, samo vas interesuje da sve svoje obaveze privedete kraju na vreme. Mnogima od vas će ovaj tempo čak i odgovarati, jer će se osetiti cenjeno i poštovano od strane saradnika i nadređenih. Poslednja dekada decembra je rasterećenija, na poslu je opuštena atmosfera. Novac – solidno, manje troškova.

 

 

Zdravlje

Kod mlađih dosta dobra energija. Stariji Rakovi bi ipak trebali da obrate pažnju na kičmu, ali i na ostale hronične tegobe.

 

 

LAV

LJUBAVNICA – VENČANJE – BOLEST

Ljubav

Izgleda da u emotivnim vezama i brakovima tokom ovog meseca ne bi trebalo da bude nekih posebnih problema. Uglavnom standardno – red lepog, red manje lepog….. Osim ako ste jedan od onih Lavova koji povremeno voli da švrljne sa strane. Ako je to slučaj – vodite računa i to dobro, jer prisustvo “treće osobe” može debelo da ugrozi odnos sa partnerom. Slobodnima je ceo mesec više nego pogodan za ljubavisanje i uživanciju. Da li hoćete nešto ozbiljno ili želite samo avanturu – to je već na vama. Okolnosti će se pobrinuti da vam izađu u susret i ispune želje. Vaše je samo da uživate.

 

Posao

Pa, izgleda da ćete dosta dobro proći i u poslovnom segmentu tokom ovog meseca. Vaše su pozicije vrlo stabilne, a neki od vas će tokom druge dekade decembra uspeti I da ih dodatno ojačaju. U tom periodu vam stoje i nove saradnje, i to dosta isplative, a ukoliko ste nezaposleni – baš ovi dani mogu vam doneti dobar posao sa solidnom zaradom. U finansijama ćete imati sreće – novac dolazi iz više izvora.

 

Zdravlje

Bili stariji ili mlađi pripadnik ovog znaka – potrebno vam je više kretanja, fizičkih aktivnosti. Starijima je treća dekada jula malo problematična. Tegobe vezane za kičmu, hormone, urinarni trakt.

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3