VELIKI SREĆNICI: 3 horoskopska znaka koja će upoznati SRODNU DUŠU DO KRAJA GODINE

VELIKI SREĆNICI: 3 horoskopska znaka koja će upoznati SRODNU DUŠU DO KRAJA GODINE

16. studenoga 2019. 0 By Admin 1

Naredna dva meseca za neke znakove neće biti uopšte zabavna – čeka ih puno posla, stresa i neispunjenih obećanja.

 

Međutim, ako spadate u neki od ova tri znaka, to uopšte ne treba da vas brine, jer je pred vama period iz snova, posebno kad je ljubavni aspekt u pitanju.

 

 

Bik

Nakon nekoliko stresnih meseci, od sledeće nedelje ćete konačno moći malo da se opustite. Osećaćete se kao da ste ponovo prodisali, jer će se neke stvari konačno srediti.

 

To znači da ćete neke ljude morati da ostavite u prošlosti ali i sami ćete shvatiti da im je tu i mesto. Srećom, ubrzo će naići neko ko će popuniti prazninu u vašem srcu.

 

Potrudite se da u novembru, a posebno u decembru manje sedite kod kuće, a više se krećete po zabavnim događajima jer su vam zvezde spremile posebno lepo poznanstvo – samo šteta što se ta osoba neće sama od sebe stvoriti u vašoj sobi.

 

Dakle, osmeh na lice i spremite se za dobar provod.

 

 

Škorpije

Škorpijama generalno gode ovi jesenji i zimski meseci – retko kad pripadnici ovog znaka uživaju u letu. Za vas je miris zime koji polako počinje da se oseća sinonim za romantiku i baš u takvom raspoloženju ćete biti u narednom periodu, i dugo nakon dočeka Nove godine.

 

Za pripadnike ovog znaka koji su singl druga polovina decembra donosi mnoštvo zanimljivih poznanstava -uglavnom preko posla.

 

Među tim ljudima će se naći i jedna posebna osoba, a na vama je da odlučite da li će do biti neko koga želite da poljubite za Novu godinu ili ne. Zvezde kažu da bi trebalo da mu/joj pružite šansu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2