ŽENA ŠKORPIJA: Dama rođena u OVOM znaku VOLI DUBOKO, i nikad NE ODUSTAJE od ljubavi!

ŽENA ŠKORPIJA: Dama rođena u OVOM znaku VOLI DUBOKO, i nikad NE ODUSTAJE od ljubavi!

16. studenoga 2019. 0 By Admin 1

5. Možete im mirno povjeriti svoje tajne

Po prirodi, Škorpioni su vrlo tajnoviti ljudi, nikada u potpunosti ne otkrivaju svoje najdublje i najmračnije tajne. Odani su i pouzdani. Oni ne cijene znatiželjne osobe koje pokušavaju kopati po njihovom životu.

 

Ipak, imaju zadivljujuće istražiteljske sposobnosti. Dakle, ako čuvate tajne, oni će ih saznati. Taj dar čini ih odličnim istraživačima, detektivima i špijunima.

 

 

6. Oni trebaju sve imati pod kontrolom

Škorpioni su prirodni vođe koji žele preuzeti nadzor kako bi se stvari odvijale onako kako oni žele. Tada se osjećaju ugodno i sigurno. Ako im stvari izmaknu kontroli, to im stvara veliki stres. Ironično, njihova potreba za kontrolom je i njihova snaga i njihova slabost. S jedne strane, to im omogućuje da ostvare mnogo.

 

S druge strane, to može dovesti do borbe za vlašću u odnosima s partnerom (ili autoritetom). Ako je potrebno, oni će posegnuti za svim vrstama manipulacije kako bi bili sigurni da vas imaju pod kontrolom. Čak i ako oni stvari postave na način da se osjećate kao da ste vi glavni- zapravo to niste.

 

 

7. Tajanstveni su

U jednom trenutku mogu se činiti otvoreni i izražajni, a zatim u sljedećem postati tihi i tajnoviti. Oni nikad nisu dosadni. Fascinirani su tamnijom stranom života i uživaju ​​u traženju odgovora na najdublja pitanja i najmračnijih tajni osoba, mjesta ili stvari.

 

Vole podzemni svijet i mogu biti opčinjeni zločinom, smrću, užasom, nadnaravnim  pa čak i okultnim. Oni uživaju istraživati druge osobe, ali često će uzvratiti protupitanjem kada nisu spremni odgovoriti na njima postavljana pitanja.

 

Kad odete sa Škorpionom na spoj, možete osjetiti kao da on o vama zna više nego što vi znate o njemu. Škorpioni vole forenzičke televizijske emisije poput CSI.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3