ŽENA ŠKORPIJA: Dama rođena u OVOM znaku VOLI DUBOKO, i nikad NE ODUSTAJE od ljubavi!

ŽENA ŠKORPIJA: Dama rođena u OVOM znaku VOLI DUBOKO, i nikad NE ODUSTAJE od ljubavi!

16. studenoga 2019. 0 By Admin 1

8. Imaju vulkansku narav

Škorpioni se ne razljute lako. No, kada se to dogodi, očekujte potres od  8,6 po Richterovoj ljestvici. Zbog njihove kontrolirane prirode, mogu se pojaviti mirni, ali ako ih netko uznemirava na duboko osoban način, kao što je izdaja njihovog povjerenja, oni će eruptirati poput vulkana i pokazati razinu ljutnje kakvu možda nikada niste vidjeli prije.

 

Njihov jezik postaje smrtonosan, a druga osoba će se osjetiti slavni škorpionov ubod. Ukoliko ih izdate, oni će oprostiti, ali nikada neće to zaboraviti. Oni se smatraju majstorima osvete i poznato je da strpljivo čekaju pravi trenutak da izvrše svoju osvetu. Nemojte nikada prevariti Škorpiona.

 

 

9. Imaju izražene psihičke sposobnosti

Škorpioni su među psihički najosjetljivijim znakovima zodijaka. Oni su vrlo oštroumni, te imaju smisao za hvatanje osjećaja i emocija neke osobe do te mjere da znaju što ona misli prije nego što uopće otvori svoja usta. Čini se kao da imaju ugrađene detektore laži kada netko nije iskren s njima.

 

Djed Mraz nije jedini koji zna kada je netko bio nestašan ili dobar. Škorpioni su na drugom mjestu. Oni su uporni u svojoj potrazi za istinom, što je razlog zašto su oni sjajni istražitelji.

 

10. Strastveni su

Škorpion se također smatra najstrastvenijim znakom zodijaka. Iako mu je seks važan, ako vas odabere za partnera, to je zauvijek.

Ova duboka vezanost za njihove partnere je ono što može dovesti do ljubomore i posesivnosti u njihovim odnosima.

 

Ako ste u braku sa Škorpionom, vjerujte – nikada nećete naći lojalnijeg partnera od njega.

 

***

 

Bez obzira na horoskopski znak pod kojim smo rođeni, naš rođendan je posebna proslava našeg života i kvalitete koje nas čine jedinstvenim.

 

Dakle, ako je danas rođendan nekome koga znate, dajte mu do znanja koliko ga cijenite.

 

atma

Stranice: 1 2 3