ŠTA MUŠKARAC ŽELI U LJUBAVI!? Otkrivamo SKRIVENE LJUBAVNE ŽELJE svakog MUŠKOG Zodijaka!

ŠTA MUŠKARAC ŽELI U LJUBAVI!? Otkrivamo SKRIVENE LJUBAVNE ŽELJE svakog MUŠKOG Zodijaka!

17. studenoga 2019. 0 By Admin 1

Romantični Bik, Vaga i Lav kao i superosećajni Rak takođe će da teže idealu u vezi i rado će da ignorišu sve što im se ne sviđa. Ali stvarnost s dosadnim malim zahtevima, zlobnim klopkama i partnerom koji stalno ponavlja iste greške u jednom trenutku će da razbije iluziju sreće. Škorpija, Jarac i Devica pravi su specijalisti u prepoznavanju klopki.

 

Realisti su kojima uglavnom ne pada na pamet da menjaju svoje navike i prilagođavaju se samo zato što su se zaljubili. Ovan i Vodolija vole svoju slobodu, pa će da pokažu dozu opreza kad veza postane ozbiljna. Ipak, bili mi sanjari ili realisti, svi se nadamo sreći u ljubavi, šta god nama ona značila.

 

 

Što očekujemo u ljubavi?

vezi koja nam je važna, pogotovu u braku, treba da se potrudimo da naš partner u prvom redu razume ono što nam je potrebno da bismo se osećali sigurno. Vredi i obrnuto – ako se potrudimo da prepoznamo šta će našem partneru da da osećaj sigurnosti, da zaštiti ono unutrašnje dete koje svako od nas ima u sebi, izgradićemo čvrst temelj veze. Tu najvažniju emotivnu potrebu simbolizuje Mesec. On ima pravo prvenstva.

 

Nakon toga igru preuzima Venera, ta neizostavna boginja ljubavi i pokroviteljka veza. U natalnom horoskopu Venera simbolizuje ono što očekujemo u ljubavi – kakva vrsta ljubavi će da nas usreći. Partneri će lakše da usklade svoja očekivanja ako im se Venere nalaze u znakovima koji pripadaju istom elementu ili elementima koji se dobro slažu (vatra sa vazduhom i voda sa zemljom).

Upoređujući znakove u kojima se nalaze Venere intimnog para, vrlo je lako uočiti jesu li one prijateljice ili suparnice. Prijateljski odnosi i podrška prisutni su u kombinaciji vazdušne i vatrene Venere, kao i zemljane i vodene Venere. Ako su u znakovima koji ne mogu lako da se usklade, oko nekih ključnih tema će početi da se plete nevidljiva mreža nerazumevanja i zamerki. Ako se o njima ne razgovara jasno, te će teme vremenom postati ozbiljan problem.

 

Energija zemljanih znakova ima smiren i stabilan tempo

Tema na kojoj je lako da se sklizne u vezi, je razmera bliskosti i slobode. Venera u nekom od vodenih znakova, u Raku, Škorpiji ili Ribama, sugeriše da vam je za sreću potrebna bliskost. Očekujete od partnera da vam se potpuno preda, da se emotivno stopite u jedno biće!

 

To kod osobe koja ima Veneru u nekom od vazdušnih znakova, u BlizancimaVagi ili Vodoliji, izaziva veliku nelagodnost, a povremeno i pravi strah. Njima je potreban otklon, lični prostor slobode i pokretljivosti. Kad se sretnu ove dve Venere, postaju prave suparnice, a partneri mogu da imaju pogrešan utisak – Ne voli me jer želi sam da ode u šetnju ili Ne veruje mi jer mi je stalno za vratom, ne mogu slobodno da dišem!

Energija zemljanih znakova ima smiren i stabilan tempo kojim se pažljivo gradi sigurnost u stvarnom svetu. Venera u BikuDevici ili Jarcu očekuje pouzdanost, trajnost, stabilnu vezu. Navike su dobrodošle, a urednost i dobra organizacija života dobra je podloga za sreću. Promene se prihvataju s velikim oprezom, a stanje mirovanja prilično je prirodno.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4