ŠTA MUŠKARAC ŽELI U LJUBAVI!? Otkrivamo SKRIVENE LJUBAVNE ŽELJE svakog MUŠKOG Zodijaka!

ŠTA MUŠKARAC ŽELI U LJUBAVI!? Otkrivamo SKRIVENE LJUBAVNE ŽELJE svakog MUŠKOG Zodijaka!

17. studenoga 2019. 0 By Admin 1

Ako se Venera u zemljanom znaku sretne s Venerom u nekom od vatrenih znakova, OvnuLavu ili Strelcu, neće biti lako da se pomire očekivanja. Mirovanje i strah od promena mogu da uguše nemir vatre. Vatrena Venera ponesena ogromnom vitalnom energijom sugeriše da osoba očekuje izazove i mora stalno da bude u pokretu. Njena neobuzdana životnost naporna je i previše zahtevna za osobu sa zemljanom Venerom. Suočena s mirovanjem, vatrena Venera počinje da se dosađuje, a izazove koji su joj potrebni može da potraži negde drugde.

 

Suživot zemljane i vazdušne Venere najčešće će da bude obeležen temom odgovornosti nasuprot spontanosti. Veneri u nekom od zemljanih znakova, Biku, Devici ili Jarcu, važna je materijalna sigurnost. Od partnera očekuje da se pobrine za udoban život, ali i sama će da se prihvati posla, pažljivo da planira i realno postavlja ciljeve. Stoga je odgovornost jedna od njenih jačih strana, a postoji i potreba za kontrolom.

 

Prilično suprotna očekivanja ima Venera u vazdušnim znakovima, Blizancima, Vagi ili Vodoliji. Spontano prepuštanje trenutku i situaciji pravi su izvor sreće. Ponavljanje i rutina teško su podnošljivi, pa vazdušnoj Veneri odgovornost nije u opisu posla. Ona je virtuoz brzih reakcija i prilagođavanja svim izazovima i iznenađenjima koje donose ljubavna veza i život.

 

Vatrena Venera, u Ovnu, Lavu ili Strelcu, brzo se oduševljava, ali se i brzo zasiti. Očekuje strasti i ljubavna objašnjenja, želi stalno da oseća leptiriće u stomaku. Ne boji se žestokih svađa, bolnih raskida i dramatičnih pomirenja da bi pobegla rutini i osetila intenzitet osećaja kakvi su bili na početku veze. Intenzitet kojim sjaji vatrena Venera teško je podnošljiv vodenoj Veneri.

 

Njena očekivanja su jednako romantična i strastvena, ali se užasava napadnog pokazivanja osećaja i drame bez koje vatrena Venera ne može. Venera u Raku, Škorpiji ili Ribama očekuje nežnost, a tajne svoje intime, za razliku od vatrene, nipošto ne želi da iznosi u javnosti.

 

Ako vaša i partnerova Venera nisu najbolje prijateljice, nemojte da očajavate. Astrologija nudi i druge odgovore. U pomoć mogu da priskoče Sunce i Mesec. Možda će Sunce ili Mesec jednog partnera da daju podršku Veneri onog drugog, što će da uspostavi ravnotežu.

 

Važno je da osvestimo šta očekujemo od partnera kako bismo to mogli jasno da mu kažemo. Različita očekivanja ne znače manjak ljubavi. Uskladićemo ih umećem kompromisa. Razgovarate li o tome koliko vam je potrebno slobodnog prostora i koliko vremena možete da poklonite partneru da biste se bez straha prepustili dubokoj bliskosti?

 

Možete li da pronađete aktivnosti koje će da zadovolje očekivanje za spontanošću i pokretljivošću jednog partnera, a da pritom ne iscrpe fizički i emotivno onog drugog? Možete li ponekad da pustite svoju potrebu za kontrolom da biste ugodili partneru i osetili s njim ukus slobode? Ljubav će da vam da snagu i podsticaj da uskladite svoja očekivanja jer se za pravu ljubav uvek isplati boriti se.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4