DNEVNI HOROSKOP za 5. DECEMBAR

DNEVNI HOROSKOP za 5. DECEMBAR

4. prosinca 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Danas podelite sa svima svoju pozitivnu energiju i dobru volju. Davno je bilo kada ste pokazali dragim ljudima koliko vam je stalo do njih i zahvalili im što postoje. Bilo da je poruka u pitanju, telefonski poziv, cveće ili zagrljaj, pokažite šta osećate. Razmislite da iznenadite dragu osobu sa neki ručkom ili jednostavno napravite nešto posebno za svog prijatelja. Odvojite vreme za emotivna druženja, danas.

 

 

BIK

Ukoliko se danas suočite sa nekim problemom, dajte sve od sebe da potražite što jednostavnije rešenje. Nije svaki problem toliko komplikovan. Vrlo često je najočigledniji odgovor onaj pravi. Nemojte kalkulisati sa emocijama, jer vam one mogu pomoći da realnost sagledate sa čim se suočavate.

 

 

BLIZANCI

Odličan dan da kažete šta mislite. Nije da vi ne govorite to, ali ponekad imate problema sa iskazivanjem emocija. Danas to nije slučaj. Neće biti niti jedne situacije sa kojom nećete biti u stanju da se suočite, jer vas astralna energija podržava u tome i podstiče vaše sposobnosti. Ukoliko postoji neko kome nikako da priđete, danas napravite prvi korak.

 

 

RAK

Očekujte danas pojačane komunikativne sposobnosti. Ukoliko vam je bilo teško da na pravi način iskažete šta mislite i osećate, danas to neće biti slučaj. Razmislite da porazgovarate danas sa nekim sa kim imate neku vrstu problema. Sa snagom današnjeg dana i samopouzdanjem bićete u stanju da rešite svaki problem.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3