LJUBAVNI HOROSKOP za 5. DECEMBAR

LJUBAVNI HOROSKOP za 5. DECEMBAR

4. prosinca 2019. 0 By Admin 1

STRELAC

Koliko ste puta rekli svom partneru kako se osećate i koliko vam znači, a nije bilo nikakve reakcije sa njegove strane, kao da vam ne veruje? Zvezde vam danas nude priliku da pronađete sasvim novi način da stvorite romantičnu situaciju. Napravite sami jednostavnu romantičnu večeru, ne zaboravite vino, muziku i cveće. Neće ostati ravnodušan i sigurno će vam poverovati.

 

 

JARAC

Danas ćete pod uticajem astralne energije biti strastveniji nego inače. Međutim, vi uglavnom samo fantazirate umesto da krenete u akciju. Postarajte se danas da stojite čvrsto sa obe noge na zemlji i krenite. Neko savršen nalazi se upravo ispred vas, a vi nikako ne biste voleli da to propustite.

 

 

VODOLIJA

Neće vam danas biti lako da pronađete ona najdublja i najsnažnija osećanja koja pomeraju planine. Moraćete iskoristiti neke više duhovne principe da biste ostavili takav utisak. To znači da ego ostavite po strani i da se stavite u poziciju partnera, kako biste stvari videli iz njegovog ugla.

 

 

RIBE

Zvezde bi danas mogle uneti malo čarolije u vašu vezu. Taman na vreme, jer ste pomislili kako već odavno nemate uzbuđenja. Pitate se da li između vas postoji strast? Sigurno je da postoji, ali je najverovatnije potrebno da se slože kockice i usaglasite, kako bi ona doživela svoj pravi momenat. Iskoristite poruku od zvezda danas.

 

horoskopius

Stranice: 1 2 3