RAK: Osoba koja će ti dati SRCE NA DLANU…i neko ko je poput ANĐELA na ZEMLJI!

RAK: Osoba koja će ti dati SRCE NA DLANU…i neko ko je poput ANĐELA na ZEMLJI!

4. prosinca 2019. 0 By Admin 1

Jedna od glavnih osobina koja krasi ovaj horoskopski znak je ta čuvena saosećajnost. Oni prosto sve osećaju što se dešava okolo što im ponekad zna stvoriti takav problem da prosto žele zatvoriti se u svoj oklop nadajući se da će tako ojačati i da ih niko neće moći povrediti.

Emocije ih upliću  u baš sve aspekte svog života. Štaviše, u stanju su da u kratkom vremenskom roku promene nekoliko raspoloženja, od sreće do melanholije. Oni bukvalno misle srcem,a ne glavom.

S obzirom da su im emocije osnovno gorivo, ponekad imaju problem da se uklope u okolinu, a posebno među osobe koje su im strane. Uvek se ističu na neki način bez obzira koliko vremena prošlo otkako poznaju određenu osobu, oni su ti koji će pod svaku cenu ostati dosledni sebe ne uklapajući se u kalup istih ljudi.

Mesec ne samo da važi za planetu koja brka končiće po našim emocijama,nego on vezan i za mnoge tajne i misterije. To znate već po legendama i pričama vezanim za njega, posebno za pun mesec. Generalno se ova planeta vezuje za taj naš unutrašnji, skriveni svet, podsvest, snove, čežnje, želje, strasti i slično.

 

 

Nastavak na sljedećoj strani..

Stranice: 1 2