Ako primijetite neke od OVIH znakova, vaša SRODNA duša će uskoro UĆI u VAŠ ŽIVOT

Ako primijetite neke od OVIH znakova, vaša SRODNA duša će uskoro UĆI u VAŠ ŽIVOT

5. prosinca 2019. 0 By Admin 1

Ne znamo gdje ćemo i kako susresti našu srodnu dušu.Mnogo puta ne možemo ni shvatiti da nam je srodna duša ušla u život.Uvijek postoji mogućnost da ne poduzmemo akcije kada se nađemo da nam se neko dopada onakav kakav je.

Ako osjećate da postoji neka vrsta afiniteta između vaših duša, da postoji veza koju ne možete shvatiti, onda postoji velika mogućnost da ste pronašli svoju srodnu dušu.Ponekad postoje znakovi koji vam govore da se nešto slično događa-

1.Snovi povezani s ljubavlju

Ako sanjate da vas neko voli iskreno i duboko, onda bi to moglo značiti da je vaša srodna duša blizu vas.Osjećate se kao da su ti snovi dovoljno stvarni i da se osjećate sretno kada se probudite.

2.Odjednom se osjećate inspirisano

Osjećate se veoma spontano i aktivno već neko vrijeme.Želite poduzeti radnje i raditi stvari koje su dobre za vas.Takve aktivnosti takođe povećavaju vjerovatnost da ćete susresti srodnu dušu.

3.Sve postane jasno

Stičete perspektivu u životu i počinjete živjeti u sadašnjosti.Vaša buduća očekivanja takođe se poboljšavaju i možete donijeti bolje odluke.Vaša mentalna, emocionalna i duhovna percepcija se povećavaju tokom ove faze.

4.Ljubav je u vazduhu

Ljubav je svuda oko vas – od parova koji se drže za ruke i ljube do životinja koje se pare i gnijezde.Bukvalno je ljubav u vazduhu i osjećate se sretno što vidite da ljubav svjeta oko vas.

5.Razmišljate o srodnoj duši

Počnete razmišljati o tome kako će on/ona izgledati.Hoće li biti zainteresovani za aktivnosti koje vam se sviđaju i kako će izgledati, takva pitanja počinju se pojavljivati u vašem umu.

6.Iznenadni unutrašnji rast

Vi ste sigurni u to ko ste i uopšte u životu.Vaša se hrabrost i odlučnost povećala i ozbiljno shvatate život.

7.Energija

Postoje momenti spontane eksplozije energije.Osjećate se previše energetski sretni.Vaša srodna duša takođe može doživjeti takve pojačane energije.

8.Vrijeme pojava

Budući da dobivate bolju perspektivu u životu, shvatit ćete da životne lekcije dolaze vama same.Imate trenutak svetkovine, a odjednom sve što se događa ima smisla kao nikad prije.

9.Traženje srodne duše

Sada zaista želite pronaći tu osobu zbog koje se sve ove promjene dešavaju.Pa nikada ne znate, ono što tražite traži vas!

10.Nije sve bitno

Nisu svi pogledi i mišljenja vaše srodne duše neophodni.Vi možete imati različite perspektive o stvarima.Tako da, opustite se.

11.Pronalaženje ljubavi

Počinjete misliti da je pronalaženje ljubavi sada postalo lakše kao da se cijeli svijet udružio da vas spoji.

12.Tražite i naći ćete

Preduzmite korak.Možda je to šansa za sreću.