HOROSKOP ZA VIKEND: Jarcu stiže primamljiva ponuda, Blizanci između prijateljstva i ljubavi

HOROSKOP ZA VIKEND: Jarcu stiže primamljiva ponuda, Blizanci između prijateljstva i ljubavi

5. prosinca 2019. 0 By Admin 1
Saznajte šta su vam zvezde pripremile za vikend pred nama.

OVAN

Ako je vaš posao vezan za inostranstvo na bilo koji način, ovog vikenda ćete sklopiti dobar posao i ostvariti svoje planove. Krijete svoja osećanja i pronalazite smisao u tajnoj vezi. Konačno ćete imati priliku da se predstavite u pravom svetlu.

 

 

BIK

Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja, a ne od novca koji vi ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu sa osobama od poverenja. Za vikend se lako možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta vam treba.

 

 

BLIZANCI

Sve poslove obavljate sa neverovatnom lakoćom. Saradnici se oslanjaju na vas i ukazuju vam veliko poverenje. Mešate ljubav i prijateljstvo i ne možete sasvim da razgraničite te dve stvari. Potrudite se da ne manipulišete tuđim osećanjima.

 

 

RAK

Dugo čekate na neku informaciju i veoma ste uznemireni zbog neizvesnosti. Ovog vikenda će vam se može posrećiti. Ono što trenutno tražite je sloboda, a ne da vam partner nameće svoju volju. Potrebno je da razmislite da li želite da ostanete u vezi.

 

 

LAV

Situacija na poslu nije najbolja, ali bez obzira na to, potrudite se da budite uporni i istrajni u svom radu. Za vikend vas očekuje susret koji će na vas ostaviti snažan utisak. Vaša očekivanja se ostvaruju.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3