Približava nam se KRAJ GODINE…a evo koja 3 znaka će UŽIVATI u LJUBAVI ove zime

Približava nam se KRAJ GODINE…a evo koja 3 znaka će UŽIVATI u LJUBAVI ove zime

5. prosinca 2019. 0 By Admin 1

STRIJELAC

 

Ovaj vatreni znak je uvijek u potrazi za svojim mirom i pravom osobom. Ali on je za razliku od vage koja voli platonsku ljubav, on zeli vise fizicku i to je ono sto ucini da on zavoli neku osobu. Voli da bude dominantan i da se njegov partner podcini njemu, naravno u krevetu a u drugim prilikama je zastupnik ravnopravnosti medju polovima. Sa njim je ljubav jedan veliki izazov. On ponekad jednostavno zeli da se osami ali to ne znaci da vise ne voli svog partnera, vec jednostavno samo zeli da napuni baterije i malo razmisli o svemu. Strijelac voli slobodu vise od svega i ne preza od toga da je sam uzme ako treba.Ako neko zeli da zadrzi ovj znak pored sebe, ne smije ni pod koju cijelu da mu uskrati slobodu i uzivanje u fizickoj ljubavi. To je ono sto ce ovog znaka da zadrzi kod vas dok god to traje.

Ova zima je njegov sretni period, jer ce upoznati osobu koja je spremna da mu pruzi sve ono sto on zeli da ima u ljubavi. Njegovoj sreci nece biti kraja.

 

VODOLIJA

 

Vodolija je vazdusni znak koji nikakako ne voli da se zadrzava na jednom mjestu, i ovaj znak je jako tesko zavesti i zadrzati pored sebe. On je nestalan i voli stalno da luta kako u ljubavi tako i u svim poljima zivota. On je jednostavno stvoren da mu sve brzo dosadi, i uvijek mora da trazi nova uzudjenja i nove avanture. Ukoliko pokusa negdje da se smiri i izgubi zelju da novim stvarima on postaje depresivan i mracan, a sigurno ne zelite da vidite tu stranu vodolije.

Ipak, njemu treba neko ko je kao on nestalan i spreman uvjek za pokret.

Zima je njegovo sretno doba, jer u njegov zivot ce uci bas takva osoba koja mu treba da bude uz njega i voli ga.

Stranice: 1 2