Astro za slobodne i zauzete: VELIKI LJUBAVNI horoskop za decembar 2019.

Astro za slobodne i zauzete: VELIKI LJUBAVNI horoskop za decembar 2019.

7. prosinca 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Ako ste u vezi

Venera koja vlada vašim poljem ljubavi će na početku decembra praviti sekstil sa Marsom i uneće više strasti u vaše odnose sa voljenom osobom. To će vas i vašeg partnera motivisati da se više angažujete oko unošenja nečeg kvalitetno novog u vašu emotivnu vezu. Sekstil Venere sa Neptunom doneće vam lepe zajedničke romantične trenutke. Sredinom decembra će Venera praviti konjunkciju sa Saturnom, što će uneti stabilnost u vašu emotivnu vezu ali će dovesti i do zahlađenja jer ćete se usmeriti na praktične stvari u odnosu. Kvadrat Venere sa uranom u trećoj dekadi decembra vas upozorava na mogućnost iznenadnih i neočekivanih nesuglasica sa partnerom. Potrudite se da više izlazite udvoje.

Ako ste slobodni

Decembar vam je pogodan za zaljubljivanje u ulazak u novu emotivnu vezu. Privući će vas osoba koja je puna energije, strastvena i pomalo tajanstvena. Bićete skloni da tu osobu u početku idealizujete ali se nećete razočarati jer će opravdati vaša očekivanja. Počećete da izlazite i ubrzo ćete ući u intimne odnose. Pomalo će vam smetati slobodno ponašanje vašeg novog partnera. Za novogodišnje praznike ćete uživati u provodu sa novom ljubavi i sa bliskim prijateljima. Stariji Ovnovi će ući u avanturu sa osobom koju će upoznati preko poslovnih aktivnosti. U početku će biti zaneseni i poželeće da budu u ozbiljnoj vezi ali će se kasnije predomisliti i ostaće u površnoj i neobaveznoj vezi.

BIK

Ako ste u vezi

Venera će na početku decembra praviti sekstil sa Marsom koji prolazi kroz vaše polje ljubavi. Pojačaće dinamiku u vašem odnosu sa partnerom i doneće vam više zajedničkih aktivnosti. Uspavane strasti će se probuditi na obostrano zadovoljstvo. Trigon Marsa sa Neptunom donosi vam više zajedničkih izlazaka i uživanje u romantičnim i kreativnim aktivnostima. U drugoj polovini decembra možete da iskoristite podršku koju će vam davati sekstil Marsa sa Saturnom i Plutonom za odlazak sa voljenom osobom na zajedničko putovanje za novogodišnje praznike. Očekuje vas lep provod i prijatno vreme koje ćete provesti zajedno. Ako ne odete na putovanje, osmislićete kako da jedno drugome ispunite neke želje.

Ako ste slobodni

Pružiće vam se mogućnost da upoznate nekoga ko će vas zadiviti svojim idejama, drugačijim pogledom na život, a velike su mogućnosti da je to neko ko dolazi iz daleka, verovatno iz inostranstva. Upoznaćete se na putovanju ili će to biti neko ko će doći u vašem mesto u posetu rođacima. Vaš odnos će započeti neobaveznim razgovorom, kroz koji ćete otkriti da imate slična interesovanja. Nakon toga slede zajednički izlasci i ubrzo ćete postati intimni. Postoji mogućnost nove veze. Stariji Bikovi će spontano ući u dinamičnu vezu, punu erotskog naboja. Privući će vas osoba koja će da vas podstiče u originalnom ispoljavanju vaše ličnosti i u razvoju vaših ideja. Do kraja meseca ćete započeti skladnu emotivnu vezu.

BLIZANCI

Ako ste u vezi

Jupiter koji vlada vašim poljem ljubavi ući će u znak Jarca početkom decembra. To će vas usmeriti da se više pažnje posvećujete voljenoj osobi i svemu što je važno u vašem odnosu. Na prvom mestu ćete se posvetiti poboljšanju zajedničkih finansija. Razmotrićete zajedno mogućnosti za ostvarenje zajedničkih planova i bolje životne uslove. Trigon Jupitera sa Uranom sredinom decembra donosi vam nešto kvalitetno novo u vašu emotivnu vezu. Više vremena ćete provoditi u intimnim trenucima sa voljenom osobom. Krajem meseca će vam konjunkcija Sunca sa Jupiterom omogućiti da vaš odnos sa partnerom zablista punim sjajem. Prijao bi vam odlazak na kraće putovanje i dobar provod.

Ako ste slobodni

Prva dekada decembra vam donosi mnogo zabave i uzbuđenja. Na jednoj zabavi ćete upoznati osobu koja je puna energije i koja je po izgledu neko ko vas u potpunosti fizički privlači. Između vas dvoje će se ubrzo stvoriti dobar spoj i počećete zajedno da izlazite, ne samo na mesta na zabavu već i u teretanu i na razne sportske i rekreativne aktivnosti. Ući ćete i u intimne odnose i otkrićete da se na tom polju odlično slažete. Već u drugoj polovini decembra ćete ući u emotivnu vezu. Stariji Blizanci će koristiti svoj šarm i imaće niz novih i interesantnih ideja i inicijativa kojima će privući pažnju osobe koja im se duže vreme dopada, a ignoriše ih. Uspećete da ugovorite izlazak i bićete vrlo blizu uspehu. Budite istrajni.

Ostatak teksta pročitajte na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3