DNEVNI HOROSKOP za 9. DECEMBAR

DNEVNI HOROSKOP za 9. DECEMBAR

8. prosinca 2019. 0 By Admin 1

LAV

Možete čuti prilično čudne glasine danas. Neko je pogrešno protumačio neku informaciju i sada je ona prešla u nešto sasvim drugo. Najbolje je da lično proverite o čemu se radi pre nogo što donesete neki zaključak. Nemojte se plašiti da prenesete ono što ste naučili. Bolje je da sasečete takva ogovaranja odma u korenu nego da dopustite da se šire.

 

 

DEVICA

Danas možda imate neko putovanje na umu. To bi moglo da bude vezano za posao. Neko je trebao da otputuje ali je bio sprečen i vi ste zauzeli njegovo ili njeno mesto. To bi moglo da vam malo poremeti planove, ali ako se potrudite mogla bi da bude i prava avantura. Najbolje je prihvatiti stvari takve kakve jesi i izvuci najbolje iz trenutne situacije.

 

 

VAGA

Druženje koje ste organizovali sa svojim partnerom će možda u poslednjem trenutku biti otkazano. Možda nećete dobiti pravi odgovor zašto je to tako i pitaćete se da li to znači da on ili ona ne žele da vas vide. To sigurno nije slučaj. Svi znaci upućuju na to da je u pitanju loša vest i da partner nije hteo da vas uznemirava. Držite se. Trebalo bi uskoro da se čujete sa svojom voljenom osobom.

 

 

ŠKORPIJA

Iznenadni i neočekivani problem mogao bi da vas zadesi kuci. U pitanju je najverovatnije neki problem sa instalacijama, telefonom ili električnim aparatima. Takva situacija bi mogla da vas izbaci iz takta zbog vremena provedenog kući i sa serviserima, ali morate se pomiriti sa tim. Želite da se vaše domaćinstvo vrati u normalu što pre.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3