DNEVNI HOROSKOP za 9. DECEMBAR

DNEVNI HOROSKOP za 9. DECEMBAR

8. prosinca 2019. 0 By Admin 1

STRELAC

Previše komunikacije bi moglo da bude veoma ometajuće danas. Možda će telefon stalno da zvoni ili će vam izgledati da svi ljudi iz vaše okoline pričaju odjednom. Sav ovaj haos vam može zadati glavobolju ako ga ne dovedete u neki red. Pustite telefon da zvoni, odmaknite se od računara i izađite malo na svež vazduh. Treba vam malo mira i tišine.

 

 

JARAC

Iznenadni ali obavezni trošak bi mogao da napravi veliku rupu u vašem budžetu danas. Možda su u pitanju neke popravke po kući ili na kolima. Možda neko mora do zubara. Sve ovo bi moglo da vas izbaci iz ravnoteže, ali možete se snaći ako budete obratili pažnju na detalje. Smanjite neke druge ishode i sve će ponovo biti u ravnoteži.

 

 

VODOLIJA

Generalno gledano emotivno ste prilično stabilni. Ali današnji događaji će vas možda malo izbaciti iz koloseka. Nije ništa strašno u pitanju, ali sitnice kao što izgubljeni ključevi, ispuštanje svegašto vam padne pod ruku i gomila porpuštenih poiziva će vam ići na živce. Usporite malo i ostanite fokusirani. To je jedini način da se pregura današnji dan.

 

 

RIBE

Ako ste proučavali astrologiju, numerologiju ili bilo koju drugu okultnu nauku, danas će vam koncepti koje ste učili biti pomalo zbunjujući. Možda vas zbunjuju neke ideje koje su preduslovi za ono što trenutno radite. Vratite se malo nazad i prođite ponovo neke od lekcija i sve će ponovo imati nekog smisla. Verovatno ćete napredovati mnogo brže.

 

horoskopius

Stranice: 1 2 3