LJUBAVNI HOROSKOP za 9. DECEMBAR

LJUBAVNI HOROSKOP za 9. DECEMBAR

8. prosinca 2019. 0 By Admin 1

LAV

Ako ste se u skorije vreme zaljubili ili ušli sa nekim u emotivni odnos, danas malo zastanite i sagledajte situaciju drugim očima. Iako ovo deluje besmisleno, dobro razmislite da li je to ono što vi zaista želite. Prvi zanos jeste prelep i interesantan, ali vodite računa da vam se posle ne obije o glavu.

 

 

DEVICA

Danas su zvezde u takvom položaju da vam nameću mišljenje da je ljubav zabava i trenutna avantura, a ne bajka o večnoj sreći. Vama je stalo do toga da veza bude zanimljiva i da se ne pretvori u rutinu i monotoniju. Zato dobro razmislite kojim smerom se vaša veza kreće. Ako vam je dosadno, možda je vreme da nešto promenite.

 

 

VAGA

Vama je definitivno potrebno osveženje. Iako je u ljubavi normalno da se partneri nekad uspavaju u upadnu u kolotečinu, vama je već dosta svega. Vi želite nova uzbuđenja. Nove stvari, nova mesta, nove ljude… i to je sasvim normalno. Zvezde vas danas ohrabruju da se usudite na taj korak.

 

 

ŠKORPIJA

Danas će vaš ljubavni život prerasti u filozofiju. Ceo dan ćete razmišljati da li da svoje emocije otkrijete ili da sakrijete i budete hladni. Ako budete preterali i otišli predaleko, mogli biste se zbuniti i isfrustrirati. Pokušajte da se opustite. Ljubav i razum nikad nisu bili prijatelji. Danas stanite na stranu ljubavi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3