ŠKORPIJA – Ona je ŽENA, MAJKA, KRALJICA i zaslužuje POŠTOVANJE zbog toga!

ŠKORPIJA – Ona je ŽENA, MAJKA, KRALJICA i zaslužuje POŠTOVANJE zbog toga!

8. prosinca 2019. 0 By Admin 1

Škorpije uvijek pokušavaju da oraspolože ljude do kojih im je stalo.Neće samo pokušati da saslušaju vaše probleme nego će pokazati i empatiju, pomoći vam da riješite probleme, ili čak plakati sa vama ako je to ono što trebate.

Imaju tu urođenu sposobnost racionalnog donošenja odluka zbog čega često imaju i najbolje moguće rešenje za probleme svake osobe u njihovom okruženju, te ljudi i zbog toga često uživaju biti u njihovom društvu zbog tog osećaja sigurnosti koji pružaju Škorpije.

Kada prvi put upoznate jednog od njih, obično ostave loš prvi utisak.Ali jednom kada ih bolje upoznamo, vidimo koliko tu topli i privrženi drugima.U isto vrijeme Škorpije su uvijek u mogućnosti da se žrtvuju za one koje vole.

Škorpije vole duboko i iskreno bez bilo kakvih izgovora. Za njih je imati nekog kraj sebe da ga prati kroz sve životne trenutke najveća sreća koju mogu sebi priuštiti zbog čega čvrsto žude za tim da pronađu pravu osobu za sebe sa kojom će im budućnost biti obasuta bezuslovnom ljubavlju, pažnjom i iskrenošću te koja će im pružiti sve ono što im je neophodno za sreću, a Škorpije će se jednako potruditi da njihova voljena osoba bude najsrećnije biće u univerzumu.

Nije tajna da je ovaj znak najerotičniji od svih. Energija njihove unutrašnje vatre i činjenica da su neumorni, čini ih slavnim. Škorpije su u suštini najstrastveniji i najsenzualniji znak zodijaka.  Svako ko je u vezi sa Škorpijom zna na šta mislimo.

Stranice: 1 2