DNEVNI HOROSKOP za 11. DECEMBAR

DNEVNI HOROSKOP za 11. DECEMBAR

10. prosinca 2019. 0 By Admin 1

LAV

Danas je dan kada treba da se potrudite da pojednostavite svoj život. Pokušajte da rešite neke dosadne obaveze koje su se nagomilale. Imate sjajnu priliku da sve odradite, te to iskoristite. Nemojte obraćati pažnju na glasine i tračeve, nego se posvetite postavljanju svog ličnog cilja u životu.

 

 

DEVICA

Emocije bi vam danas mogle biti malo pobrkane, a vi nećete baš znati tačan razlog tome. Pokušajte da popričate sa prijateljem, jer ćete uvideti da sam razgovor može da pomogne u sređivanju haosa u glavi. Ako je potrebno, usporite malo. Odvojite vreme za sebe. Ne dozvolite da vas ubede u nešto u šta ne verujete.

 

 

VAGA

Možda se danas nećete osećati posebno snažno, posebno ako neko pokuša da vas obeshrabri. Imajte na umu da je to samo prolazno osećanje i da ćete vrlo brzo biti opet onaj-ona stari. Otvorite svoj um malo više i pustite svetlost da vas obasja! Uvidećete sasvim nove horizonte.

 

 

ŠKORPIJA

Danas je vaš dan, te dajte sve od sebe. Postarajte se da dobijete priznanje za ono što radite. Nemojte biti toliko skromni i sebe sažaljevati. Napravite plan za budućnost. Budite prizemni, realni i koncentrisani na svoje ciljeve. Nemojte odbacivati nečiju pomoć. Neki ljudi vas mogu posebno motivisati.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3