NAJVECE ISTINE o dami SKORPIJI: Zasto se za nju kaze da je NAJBOLJA od svih?!

NAJVECE ISTINE o dami SKORPIJI: Zasto se za nju kaze da je NAJBOLJA od svih?!

10. prosinca 2019. 0 By Admin 1

Zena skorpija – ona za sebe smatra da je najbolja i ona to stalno dokazuje, zena skorpija prosto moze da ostvari sve ono sto zeli, zena skorpija je uvek korak ispred svih kada su u pitanju kvaliteti i vrline…

Najvece istine o dami skorpiji: Zasto se za nju kaze da je najbolja od svih?!

Fotografija korisnika/ce Armin Leo Čović.

Zena skorpija zena za koju vazi ono ”da je nema trebalo bi je izmisliti”, zena skorpija je zena sa brojnim kvalitetima, zena skorpija nikada nije zadovoljna sa prosecnim uspesima zena skorpija uvek zeli da ostvari najvece moguce uspehe.

Zena skorpija izaziva paznju, kako svojim izgledom, zbog svoje prirodne lepote, tako i svojim ponasanjem, zena skorpija ne glumi da je nesto sto nije, nego zena skorpija uvek sebe predstavlja bas onakvom kakva jeste ,zena skorpija je uvek iskrena.

Zena skorpija se stalno bori za neki uspeh, zena skorpija je zena koja nije navikla na poraze, ali i kada dozivi poraz ona se vraca jos jaca i jos upornija, zenu skorpiju motivisu neuspesi zena skorpija je posle svakog neuspeha samo jos vise motivisana i posle svekog poraza zena skorpija pokazuje veliku zelju da ostvari veliki uspeh.

 

Zena skorpija se ponasa veoma hrabro, zena skorpija se ne plasi nikoga, zena skorpija sme bez razmisljanja svakoj osobi da kaze pravu istinu u lice, zena skorija smatra da uvek mora reci svoje misljenje svakoj osobi, a to zena skorpija i cini.

Mnoge osobe znaju da pokazu ”vise lica”, ali ne i zena skorpija, zena skorpija je uvek ista, ona je nepromenljiva, ona je najbolja.

Zena skorpija je navikla na uspehe, ali njoj uspeha nikada nije dovoljno, zena skorpija uvek zeli da ostvari sto je moguce vise novih ciljeva i novih ”pobeda”.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2