NAJVECE ISTINE o dami SKORPIJI: Zasto se za nju kaze da je NAJBOLJA od svih?!

NAJVECE ISTINE o dami SKORPIJI: Zasto se za nju kaze da je NAJBOLJA od svih?!

10. prosinca 2019. 0 By Admin 1

 

Mnogi se zale na zivot, mnogi se zale na oklonosti i na probleme, ali zena skorpija to ne cini, zena skorpija nekada izgleda kao da joj je zivot bez bilo kakvih problema, ali naravno da to nije tako, medjutim zena skorpija smatra da nista ne mozemo postici ako se zalimo, zena skorpija umesto da se zali ona resava probleme i sebi pronalazi razloge za srecu.

Zena skorpija je pravicna, zena skorpija uzvraca bas onako kako druge osobe zasluze, zena skorpija uvek pokazuje pravednost njoj je do pravde uvek stalo.

Zena skorpija ima neke svoje prioritete ali postoji nesto sto je njoj najvaznije, zeni skorpiji je najvaznija ljubav, za zenu skorpiju od ljubavi ne postoji nista bitnije i njoj je najvaznije da bude uspesna na planu ljubavi.

Zenu skorpiju zbog njene lepote, zbog kvaliteta, manira i zbog inteligencije svi zele kraj sebe, ali to je skoro pa nemoguce uciniti, retki su oni srecnici koji imaju zenu skorpiju kraj sebe, imati zenu skorpiju kraj sebe je prava privilegija.

Zena skorpija je zena koja najvise paznje obraca na ljubav, zena skorpija nikad ne dozovljava svojoj voljenoj osobi da ucini nesto sto bi je moglo povrediti, zena skorpija od svoje voljene osobe uvek zahteva postovanje i veliku ljubav, a kada to zena skorpija ima u vezi onda je ona spremna da ucini sve samo kako bi usrecila svoju voljenu osobu.

Zena skorpija je prelepa, zena skorpija je kulturna, zena skorpija je sposobna, zena skorpija je veoma inteligentna sve u to razlozi zbog kojih je zena skorpija prosto najbolja od svih.

Stranice: 1 2