Njih ne možete slagati niti sakriti nešto. Oni ČITAJU ljude kao OTVORENU KNJIGU

Njih ne možete slagati niti sakriti nešto. Oni ČITAJU ljude kao OTVORENU KNJIGU

10. prosinca 2019. 0 By Admin 1

Devica – njen osetljivi želudac precizno najavljuje razvoj događaja, ali se njen razum prečesto meša i zbunjuje je

Intuicija je sposobnost prikupljanja podataka iz stvarnosti bez korišćenja naučno priznatih čula vida, sluha, mirisa, ukusa, dodira i čula za ravnotežu, toplinu, vibraciju, bol itd, tportal.hr.

Kad nam intuicija nešto poručuje, osećamo to kao prolaznu slutnju, misao koja nas progoni, gušenje u grlu ili promenu u želucu.

Budući da se ona javlja nejasno i neredovno, često ne znamo šta da učinimo s njenim signalima ili je uopšte ne prepoznajemo. Neki horoskopski znakovi su u proseku obdareniji sposobnšću razumevanja poruka koje nam intuicija šalje, a na vrhu su znakovi vodenog elementa.

Ribe

Imate retku sposobnost čitanja tuđih osećanja i namera. Ne samo da znate šta drugi misle, nego možete završavati njihove rečenice pre njih. Ponekad želite da zatvorite kanal kojim primate informacije, jer one mogu biti ružne. U tim trenucima se bacite na vežbanje ili hobi da biste prebacili pažnju na nešto vedro.

Rak

Vi ste Mesečevo dete, što znači da vam je intuicija najaktivnija dok spavate. U tom stanju primate vrlo žive i jasne slike koje prikazuju tuđa raspoloženja, želje i strahove. Intuicija vam je jaka i dok ste budni, ali se tada aktivno borite protiv nje jer vas opterećuje i sputava u delovanju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2