Njih ne možete slagati niti sakriti nešto. Oni ČITAJU ljude kao OTVORENU KNJIGU

Njih ne možete slagati niti sakriti nešto. Oni ČITAJU ljude kao OTVORENU KNJIGU

10. prosinca 2019. Off By Admin 1

Devica – njen osetljivi želudac precizno najavljuje razvoj događaja, ali se njen razum prečesto meša i zbunjuje je

Intuicija je sposobnost prikupljanja podataka iz stvarnosti bez korišćenja naučno priznatih čula vida, sluha, mirisa, ukusa, dodira i čula za ravnotežu, toplinu, vibraciju, bol itd, tportal.hr.

Kad nam intuicija nešto poručuje, osećamo to kao prolaznu slutnju, misao koja nas progoni, gušenje u grlu ili promenu u želucu.

Budući da se ona javlja nejasno i neredovno, često ne znamo šta da učinimo s njenim signalima ili je uopšte ne prepoznajemo. Neki horoskopski znakovi su u proseku obdareniji sposobnšću razumevanja poruka koje nam intuicija šalje, a na vrhu su znakovi vodenog elementa.

Ribe

Imate retku sposobnost čitanja tuđih osećanja i namera. Ne samo da znate šta drugi misle, nego možete završavati njihove rečenice pre njih. Ponekad želite da zatvorite kanal kojim primate informacije, jer one mogu biti ružne. U tim trenucima se bacite na vežbanje ili hobi da biste prebacili pažnju na nešto vedro.

Rak

Vi ste Mesečevo dete, što znači da vam je intuicija najaktivnija dok spavate. U tom stanju primate vrlo žive i jasne slike koje prikazuju tuđa raspoloženja, želje i strahove. Intuicija vam je jaka i dok ste budni, ali se tada aktivno borite protiv nje jer vas opterećuje i sputava u delovanju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2