RIBE – Za njih je PORODICA SVETINJA, a za DRAGE LJUDE bi ruku u VATRU STAVILE!

RIBE – Za njih je PORODICA SVETINJA, a za DRAGE LJUDE bi ruku u VATRU STAVILE!

11. prosinca 2019. 0 By Admin 1

Ribe su zaista najbolji prijatelji. Uvek su tu za svoje prijatelje. Svakoga ce rado saslusati i pokusace da daju najbolji savjet. Nisu svadjalice i svaki problem pokusace da rijese razgovorom i to sto je prije moguce.
Ribe su poznate su po tome da doslovno zive svaki dan kao da im je posljednji. Posvecene su maksimalno svemu sto rade, a pri tome u tome jako uzivaju tako da im i uz ogromne projekte prepune obaveza, vrijeme prolazi nevjerovatno brzo.
Svaki slobodni trenutak koriste za druzenje s osobama koje vole i koje su im drage, a najveca strast su im putovanja. Obozavaju da upoznaju svijet i otkrivaju nova mjesta koja bi im unijela u zivot novu dozu neceg zanimljivog i novog.
Vecina ih je intuitivna, s visoko isturenom antenom za predvidjanje buducnosti. Da bi ih neko zavolio, treba ih prvo dobro upoznati, postovati njihove snove i stvaralacku slobodu, jer oni su ljudi za velika postignuca.
Ribe su poznate po svojoj neodlucnosti. Kada se zabavljate sa njima, morate znati da su velikodusne i da će zrtvovati sve samo da budete srecni u svakom zajednickom trenutku.
U zelji da zavedete Ribe bilo bi dobro da budete spretni. Ribe ce znati da ih zavodite od samog pocetka jer one su vrlo intuitivne.
Ribe su poznate skitnice i pomalo su nesigurne. Ribe mogu da zavise od Vas narocito kad je potrebno da im pomognete prilikom donosenja zakljucaka u vezi sa raznim stvarima.
Ribe će Vam dopustiti da ih vodite u ljubavi sve dok se ne opuste i pripreme koliko je potrebno.

Dakle, prvo sto morate da ucinte prije nego sto pokusate da zavedete Ribe je da stvorite „ususkanu“ i toplu atmosferu – sto vise, to bolje. U suprotnom, macete hladnu Ribu u zagrljaju.
Ribe, iako vide sve i uglavnom znaju sve, vjerovatno vam nikad nece reci sve. One zadrzavaju tajnu Univerzuma samo za sebe

Stranice: 1 2