LJUBAVNI HOROSKOP za 13. DECEMBAR

LJUBAVNI HOROSKOP za 13. DECEMBAR

12. prosinca 2019. 0 By Admin 1

STRELAC

Ukoliko se spremate za prvi izlazak sa nekim, mogli biste da dođete u iskušenje da budete više strastveni nego što je potrebno. Aktuelna pozicija planeta učiniće da se osetite bliskiji sa dotičnom osobom nego što je to realnost. Ne donosite preuranjene zaključke i ne žurite u celoj priči, naročito ako smatrate da je druga strana ono što ste dugo čekali. Velike su šanse da je ovakvim ponašanjem zapravo izgubite.

JARAC

Aktuelni planetarni poredak negativno utiče na vaš osećaj za realnost i stav pema voljenom biću. Neke stvari uzimate zdravo za gotovo, a ovakvo ponašanje partner nije spreman da toleriše. Na svu sreću, ovo je prolazna situacija koja neće ostaviti velike posledice po vaš odnos. Partner vas dovoljno poznaje, pa je svestan toga da vam ovakvo ponašanje inače nije svojstveno.

 

 

VODOLIJA

Neka neke neproverene glasine i poluistine ne utiču na vaše dobro raspoloženje, a nikako ne dozvolite da vas spreče da odete na jedan sastanak. O ovome ćete dosta razmišljati, a najbolje bi bilo da poslušate jedan unutrašnji glas. Sve dok se u neke stvari sami ne uverite, nemojte donositi nikakve konačne odluke. Moguće je da je neko iz vaše okoline zapravo ljubomoran na vas.

 

 

RIBE

Aktuelni planetarni poredak će uticati na to da provedete dosta vremena u nekim čudnim fantazijama oko nekoga koga smatrate veoma atraktivnim i posebnim. S jedne strane, ta osoba vas neverovatno privlači, a sa druge, jedan osećaj vam govori da ona možda poseduje neke osobine sa kojima biste teško izašli na kraj. Niste sasvim sigurni da bi vaša eventualna veza mogla imati svetlu budućnost.

 

horoskopius

Stranice: 1 2 3