DJEVICA: Ona je prije svega DOBAR ČOVJEK. Iako ponekad hladna i daleka, ona nije losa vec samo razmislja uvijek korak unaprijed pa tek ga onda napravi

DJEVICA: Ona je prije svega DOBAR ČOVJEK. Iako ponekad hladna i daleka, ona nije losa vec samo razmislja uvijek korak unaprijed pa tek ga onda napravi

14. prosinca 2019. 0 By Admin 1

 

Znaju biti veoma nežne i brižne,kao i saslušati u svakom trenutku kada je to potrebno,zbog čega se smatraju jednim od najboljih i najpouzdanijih znakova zodijaka.Nju je kao prijatelja vrlo korisno imati.Odlični su u davanju saveta i zaista znaju da reše svaki problem.Imaćete priliku da vidite kako vam Devica ukazuje da povedete računa o sebi,samim tim što je usresređena na zdrav život i zdravlje.

Izuzetno posvećene porodici,Device su te koje će prve priteći u pomoć njima dragim ljudima,bilo da je u pitanju prijatelj,član porodice ili emotivni partner.Ipak nisu osobe koje ce Vam direktno pokazati svoja osećanja, radije će to uraditi kroz konkretna dela.

Ključni izraz za Devicu kada su i posao i karijera u pitanju je “analiziraću prvo”.Veoma marljive,oštroumne i sklone nauci,Device će uvek znati kako da dođu do srži nekog problema.Metodične su,pa poslovi u kojima je potrebna organizacija,su idealni za njih.

Ukoliko vam bilo šta ne funkcioniše kako ne treba,zaposlite Devicu.Ako se fokusiraju na neke stvari,daće svoj maksimum i još više ako treba,samo da bi sve ispalo upravo onako kako treba,te da bi bilo sve perfektno.

Vrlo često je moguće videti ih kako se okreću knjigama i sticanju novog znanja da bi unapredili svoje talente.Poslovi koji bi bili idealni za ovaj horoskopski znak su posao lekara,medicinske sestre,psihologa,učitelja,pisca i kritičara.

Device su relativno odlične u rasporedeli i trošenju novca i generalno veoma paze na šta će ga potrošiti i trudiće se da što je više moguće,uštede.Unapred isplaniraju apsolutno sve troškove,a kada je kupovina u pitanju,nisu skloni ogromnom trošku.Međutim,često ih možete  videti kako za sebe kupuju nešto lepo,a to je upravo iz razloga što vole umetnost i lepe stvari.

 

Stranice: 1 2