Horoskop za SLEDEĆU NEDELJU: Rak sanja o ljubavi, Lav otkriva tajnu, Ovna prati nezadovoljstvo…

Horoskop za SLEDEĆU NEDELJU: Rak sanja o ljubavi, Lav otkriva tajnu, Ovna prati nezadovoljstvo…

14. prosinca 2019. 0 By Admin 1

VAGA

LJUBAV: Ako ste još sami i tražite ljubav, verovatno ćete maštati. Ovo su dani kad će većina vas prebirati po nekim davnim ljubavnim sećanjima ili ćete čitati između redova gledajući svoju drugu polovinu. Neće biti dosadno, ali ni senzacionalno.

KARIJERA: Šta god se bude našlo na dnevnom redu, vi ćete biti glavni koordinator posla ili diplomata koji će svojom veštinom komunikacije stvari usmeriti u pravcu u kom treba. Vaši potezi dobiće na značaju, pa pazite šta radite.

ZDRAVLJE&SAVET: Bilo bi dobro da odete u prirodu i tako napunite baterije.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Vaša potreba da budete zaštićeni biće sva jača, a uz to ide i život u tišini. Barem kad se radi o ljubavi. Više vam neće biti važna zanimljiva dešavanja, nego ćete uspeti da uživate u sasvim malim i običnim situacijama. To je zrelost, bilo para, bilo osobe.

KARIJERA: Ono za šta se borite je ispravno, ali treba da bolje sarađujete sa drugima. Barem sada. Neki će takođe gledati da usavrše svoju stručnost. Oni koji uče biće svakako na dobitku. Studenti uče s voljom i imaju rezultate.

ZDRAVLJE&SAVET: Biće planova za daleka putovanja.

STRELAC

LJUBAV: Pred vama su dobri ljubavni dani. Ako je zapelo između vas i partnera, sad ćete se oboje otvoriti i opet početi da nalazite zajednički jezik. Biće još povremenih neprimerenih ponašanja, ali to će biti zanemarljivo. Bićete i prijatelji.

KARIJERA: Izgledni su novi zahtevi od strane vaših nadređenih. Tek sad ćete videti da i oni mogu da budu i te kako ambiciozni. Takođe će isplivati rezultati jednog vašeg prethodnog rada koji će vam podići rejting u radnom okruženju. Od vas se puno očekuje.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite svima jasni.

 

JARAC

LJUBAV: Neki će konačno uspeti da otvore svoje srce i oslobode se prepreka ili frustracija koje su ih kočile. Biće to veliki korak napred u vašim emotivnim odnosima. Druga strana će vas podržati i voleti. Samci će ljubav tražiti kroz razmenu ideja.

KARIJERA: Sve više ćete sarađivati sa mladima ili ćete nove osobe uvoditi u posao. To će vam donositi osveženje i radost. Takođe će ojačati korespondencija, a količina mailova biće povećana. Razlučite o čemu treba komunicirati, a šta se podrazumeva.

ZDRAVLJE&SAVET: Male nervoze i brige.

VODOLIJA

LJUBAV: Igraćete na kartu naivnosti, nonšalancije i šarma. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. Ako pokušate da malo ozbiljnije razgovarate sa drugom stranom, naići ćete na lični haos. Ili obratno. Zato ćutite i jednostavno volite.

KARIJERA: Neki će verovati da imaju posebne talente, ali će u sudaru s realnošću uvideti da ih ipak nemaju. Otuda će se smejati sami sebi ili će otrpeti poneku frustraciju. Brzo će nastaviti dalje sa zrelijim spoznajama.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne budite materijalista. Duh pokreće sve.

RIBE

LJUBAV: Bićete aktivni u stvaranju kontakata, pa ako ste još sami, brzo ćete nekog naći. Barem za lepo poznanstvo. Mladi među vama dobro će se zabavljati, ali bez dubljih ljubavnih pretenzija. Svi će trpeti provokacije ili kritike druge strane.

KARIJERA: Sanjaćete o kvalitetnijem poslu i većim pravima. To nije nemoguće, ali prvo treba da odradite ono što vam je dato. Saradnja će i dalje biti ključ vašeg uspeha. Slušajte druge, budite kooperativni, pa će i oni vas podržavati.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite male brige i nervozice.

Stranice: 1 2