ŽENA LAV: RAZOČARAJ je jednom, ali nećeš moći NIKADA VIŠE !

ŽENA LAV: RAZOČARAJ je jednom, ali nećeš moći NIKADA VIŠE !

15. prosinca 2019. 0 By Admin 1

Lavica je privlačna, tvrdoglava, ljubazna i uporna žena, ona je rođena da bude prva i da bude na vrhu. Ona je vedrog duha, i jako joj je važno da uspe u životu. Zato je njen život ispunjen trijumfima, kojim se ona ponosi.

Lavici ne treba muškarac koji će skakati oko nje i paziti je. Njoj treba muškarac koji će stati uz nju i on će uz njega izgledati bolje. Onaj ko joj pruži ono što ona želi, biće srećan muškarac, jer ona kada zavoli, životom brani svoje.

Žena Lavica je jedna od najboljih supruga, ali samo za muškarca koji je ambiciozan i svoj. Ona je dobra domaćica i poslovna žena. Njena kuća je njen hram koji će ona urediti po svome, napraviti svoju malu oazu mira. Za kraljicu samo najbolje.

Ova žena stvari u životu zaista doživljava duboko, voli život i želi da izvuče ono najbolje iz njega.

Iako joj je važan porodični život, njen muškarac će uvek nekako biti ispod nje, ona je jedna od žena koja je ”gazda” u kući.

nastavak na sledecoj stranici..

Njoj je potreban snažan muškarac u svakom smislu reči, jak i psihom i fizički. Samo takav muškarac će moći da njenu divlju stranu drži pod kontrolom.

Ovo su nazavisne žene koje že se uvek izboriti u životu. Jake i ponosne. One nikada nisu i neće biti prosečne. One zaslužuju najbolje od života i one će to i dobiti.

Ovo je žena koje će svojim prijateljicama sve oprostiti ali muškarcu koji j povredi je bolje da se seli u drugu državu. Ranjena Lavica je opasna kad je ujedete za srce.

Stranice: 1 2