Izaberi omiljenu JELKU i saznaj gdje te u NOVOJ GODINI čeka prava LJUBAV

Izaberi omiljenu JELKU i saznaj gdje te u NOVOJ GODINI čeka prava LJUBAV

17. prosinca 2019. 0 By Admin 1

Pravu ljubav je ponekad veoma teško naći. Možda neki odmah pomisle kako nemaju sreće ili sve svaljuju na lošu karmu, ili savremeno doba u kome ‘nema normalnih osoba’. Moraćemo da te razočaramo, niko nije kriv osim samih nas. Ne možemo očekivati da ćemo pronaći pravu osobu koja će nas usrećiti ako mi nismo osoba koja usrećujemo sami sebe. Sve što tražimo u životu, sve što poželimo možemo da nađemo, prije svega, u samom sebi. Svaki problem ali i rješenje se nalazi u nama i nema potrebe da sve svaljujemo na druge ili da tražimo izgovore, tražimo to što nam treba u drugima, rješenje problema ili nešto drugo.

 

Čovjek treba da se koncentriše na ono što želi da pronađe i potrudi se oko toga. Ako želimo da nam se želja ispuni a ne radimo ništa povodom toga, naravno da ćemo biti razočarani, tako je i sa ljubavlju. Ne možemo pravu ljubav pronaći ležeći u krevetu i samosažaljevajući sebe. Moramo da se dignemo i uradimo nešto povodom toga.

 

 

Izaberite jednu jelku i u nastavku teksta pogledajte šta je to što trebate uraditi da bi pronašli pravu ljubav…

 

 

SLIKA BROJ 1:

 

Vi ste jedna veoma kreativna i emotivna osoba. Gledate na život drugačijim očima i volite ono što vidite. Vi znate kako da uživate u životu i kako da dobijete ono što želite zahvaljujući Vašoj intuiciji i emotivnosti.

Ljubav je za Vas nešto najljepše u životu što se može desiti. Imate predispozicije da budete veoma sretni u ljubavi jer znate da je cijenite.

 

Naš savjet je da malo budete realniji u izboru partnera, tačnije da smanjite kriterije što se tiče izgleda. Ljepota nije vječna, ali je duša nešto sa čime ćete živjeti i nešto što Vas mnogo više može usrećiti od izgleda.

 

nastavak na sledećoj strani….

 

Stranice: 1 2 3