ON TE VOLI ALI SKRIVA OSEĆANJA! 5 znakova da je LUDO ZALJUBLJEN U TEBE, ali NE SME da ti PRIZNA

ON TE VOLI ALI SKRIVA OSEĆANJA! 5 znakova da je LUDO ZALJUBLJEN U TEBE, ali NE SME da ti PRIZNA

17. prosinca 2019. 0 By Admin 1

3. Zna sve bitne događaje u vašem životu

Ako vam, na primer, čestita rođendan ili vas odjednom pita kako je važan intervju koji ste vodili tog dana prošao, ili komentariše dane koji su na bilo koji način bitni za vas, to je još jedan znak da mu se dopadate. Poteškoću da vam prizna kako se oseća je očajnički pokušaj da odnos održi krajnje prijateljski.

4. Njegovi prijatelji vam govore da mu se dopadate

Ovo je veliki korak kod otkrivanja muškarčevih sećanja, kojih se plaši da prizna sam sebi. Ako vas njegovi prijatelji tajno posećuju i govore vam koliko ste mu privlačni, to nije znak, to je dokaz da mu se dopadate. Ovo se jako često dešava, jer prijatelji žele da nam na bilo koji način pomognu da odemo po ono što zaista želimo, ukoliko smo mi tvrdoglavi da priznamo da to uopšte želimo. Ako vam se ovo dogodi, bezbedno je da pretpostavite da ste mu zaista na radaru.

5. Poriče istinu kada ga pitate

Ako ikada pokušate da otvoreno pristupite muškarcu i pitate ga da li oseća nešto prema vama, a on se postidi i negira, ili poriče sve znakove na koje ste vi obratili pažnju, očigledno je da samo ne želi da prizna. Iz bilo kog razloga, ima problem sa svojim osećanjima i evidentno je da nije spreman za vezu. Ako ste vi već sigurni da su osećanja obostrana, budite strpljivi, jer će ubrzo biti spreman da vam prizna kako se oseća.

besnopile.rs

Stranice: 1 2