ŽENA KOJU JE MUŽ PREVARIO: U MENI SE OTVORIO PAKAO, PLJUVALA SAM JE A ONDA SE DESILO OVO

ŽENA KOJU JE MUŽ PREVARIO: U MENI SE OTVORIO PAKAO, PLJUVALA SAM JE A ONDA SE DESILO OVO

19. prosinca 2019. 0 By Admin 1

S jedne strane, malo sam žalila samu sebe što mi tako prolazi život. Mogla sam možda da se udam za nekog sposobnijeg, mislila sam. S druge, nisam bila ljubomorna, nisam nimalo brinula kad kasni s posla, nisam morala da se trudim da mu budem privlačna… Bila sam opuštena i hronično nezadovoljna svojim mužem.

Naravno da mi nije padalo na pamet da mu gledam telefon. Hvalila sam se kako uopšte nisam ljubomorna. Bila sam tako zadovoljna sobom što sam iznad toga…

Onda mi se jedno veče pokvario telefon. Uzela sam njegov da podesim alarm. Iskočila je poruka na „Viberu“. Nepoznato ime, slika lepe žene i „želim te“. Oduzela sam se. Ništa. Kao mrtva. Sekund kasnije pošla mi je krv na nos. Nešto kasnije sve u meni počelo je da krvari…

Varao me je dve godine, priznao je odmah. A meni to ni u jednom momentu na pamet nije padalo. Toliko nisam imala blagu ideju da se čoveku pored kog se svako jutro budim, čije gaće perem, čiju decu sam rodila, dešava nešto tako krupno. Da on ima paralelan emotivni život. Da ima novu ljubav. Jer njemu se dogodila ljubav, a ne kres šema.

Zgrada kod koje smo se sreli prvi put

Smenjivao se bes prema „tom bedniku koji se ovajdio samo zato što su neke žene očajne i nemaju kriterijume“, ubilački nagon prema toj ženi čije su me lepe crte lica probadale kroz srce iako sam dugo, dugo pričala kako je nikakva. Kako u njoj ni slepac ništa privlačno ne bi mogao da nađe.

U stvari mi se ona sviđala. Jako. Mnogo više nego što se sama sebi sviđam i više od drugih žena. Našla sam je na FB, mesecima išla na njen profil sto puta dnevno i gledala je studiozno koliko te ni magnetna rezonanca ne prostudira. Svaki detalj sam analizirala i bilo je to kao da rijem sebi po ranama.

Pljuvala sam je i u sebi i sa drugaricama, ali, što sam je više pljuvala, to je ona u dubini moje duše rasla. Pretvarala se u neku mitsku zavodnicu, fatalnu ženu, u nešto nadljudsko. Za mene, ona je bila najlepša žena na svetu koju sam mrzela najviše na svetu. Zamišljala sam kako je on prema njoj drugačiji, a ne nemaran kao prema meni. Kako je mazi i pazi i sve čini za nju. Onda su odjednom počele da mi iskaču njegove dobre osobine.

NASTAVAK NA SLJEDECOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3