VAGA – SVEMOĆNA?! Možda ne, ali da može IZDRŽATI ono što NIKO NE MOŽE, to ITEKAKO MOŽE!

VAGA – SVEMOĆNA?! Možda ne, ali da može IZDRŽATI ono što NIKO NE MOŽE, to ITEKAKO MOŽE!

22. prosinca 2019. 0 By Admin 1

Karakteristike vage u horoskopu imaju osobe koje su rođene u periodu između 23. septembra do 22. oktobra i stoga možemo reći da su one jedan pravi jesenji znak. Njihovim znakom vlada planeta Venera, koja je simbol za ljubav, lepotu, umetnost, harmoniju pa to ujedno opisuje i osobine ovog znaka.

GLAVNE OSOBINE VAGE U HOROSKOPU

 

Već smo rekli da su vage prilično uravnotežen znak. U indijanskom horoskopu smatraju da je svaki znak takav, ali da su okolnosti u kojima osoba živi te koje će uticati na to da više dođu do izražaja dobre ili loše osobine.

 

A koje su to dobre osobine vage?

 

Pa, možemo reći da su ove osobe društvene, otvorene , sa odličnim smislom za lepotu i umetnost, a posebno sa smislom za pravdu. Pri tom ne mislimo da su one nužno neki drveni advokati, već da ih jako nervira nepravda i nekorektne situacije i uvek će gledati da nekako izglade odnose koji nisu u redu – svoje ili tuđe.  Ne, oni nisu svadljivci, niti su agresivni. Naprotiv, uvek gledaju da izbegavaju sukobe i umeju vrlo diplomatski da ih reše . Vage su su ljubazne, pristojne,  graciozne i nikako ne vole nasilje i sukobe. Vrlo lako oproste svađe, ali ne zaboravljaju greške koje  su do njih dovele.

 

Da ne bi dovodili sebe u neki disbalanas, vage vrlo često posaju neambiciozne i lenje. Lakše je ne reagovati nego rešavati sukobe i probleme!

 

Osobe u znaku vage vole druženja i vole vreme provedeno napolju i  retko ćete ih naći kako se dosađuju kod kuće gledajući televizor. Za razliku od nekih osoba koje prosto nekad priželjkuju da se umotaju u ćebe i malo odsamuju, osobina vage je da njima uvek treba društvo i da vole da uvek imaju nekoga pored sebe. Valjda, opet, radi neke ravnoteže među zvezdama!

 

Međutim, imaju vage i onu svoju lošu stranu.Vrlo često su neodlučni i teško donose odlukesami. Teško im je da izaberu stranu ako upadnu u situaciju da to moraju da rade.

 

Mnogo se oslanjaju na tuđe mišljenje i ono im je jako važno!

 

Osim toga, lako upadnu u zamku kada je ispravljanje krivih Drina i isterivanje pravde u pitanju. Desi se da postanu sumnjičavi, da u svemu počnu da nalaze nepravdu, čak i onda kada realno nema osnova za to. Da sve bude još gore, često baš sebe vide žrtvama toga i vrlo lako upadaju u “Jadan ja” klupko. Postaju samosažaljivi, nose nepotrebne terete i narušavaju svoje samopouzdanje, i pretvore se u prave energetske vampire. Da ne pričamo da i oni umeju da se naljute. I tu se trude da održe ravnotežu i da svima vrate “milo za drago”.

Vage u horoskopu su ozbiljne, stroge, jake ali ponekad deluju daleke i nedodirljive. Oni se uvek trude da zadovolje druge i budu ljubazni, čak i kada se zaista ne osećaju tako i to se vidi i oseti