VODOLIJA –  Ona će uvijek biti ono što JESTE, a tvoje je da je ZAOBIĐEŠ ako ti se NE SVIĐA.

VODOLIJA – Ona će uvijek biti ono što JESTE, a tvoje je da je ZAOBIĐEŠ ako ti se NE SVIĐA.

22. prosinca 2019. 0 By Admin 1

Jedna od najboljih osobina Vodolije je da je uvek spremna da vidi najbolje u vama. Neće vas ocenjivati na račun glasina, zaista veruje da imate odgovarajuće odgovore u sebi – čak i ako to znači da mora duboko kopati kako bi ih pronašla.

Vodolija takođe veruje u drugu šansu, sve dok joj pokazujete da je zaslužujete. Ipak, može namirisati laž na kilometar, tako da nikada nemojte iskoristiti njenu dobrotu. Ako to učinite, potrudiće se da zažalite.

Možete se svašta pitati nakon susreta s Vodolijom, ali nećete dobiti puno odgovora. Njena rezervisanost otežava otkrivanje da li želi da se družite ili želi da je pustite ne miru jer istovremeno izgleda srećno i ravnodušno.

Zbog toga, u njenom životu zapravo ima jako malo pravih ljudi koji su uspeli da je upoznaju u pravom svetlu njene ličnosti, ali to nije ni čudno, jer nije svako ni zaslužio da ima jednu takvu osobu pored sebe.

Vodolija je mnogo toga, ali jedno definitivno nije. Nikada nije otirač na kojem svako može da obriše noge. Bilo da se bori za cilj u koji veruje ili se brani argumentom, ona je hrabra i nema ni najmanji strah da se suoči sa nečim.

Dajte joj razlog da se bori, a ona će vam pokazati da je niko nikada ne može poraziti. Sve dok u njenom životu postoji nešto što je vredno truda i borbe, budite sigurni da od toga neće odustati ni pod koju cenu.

 

 

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2