RIBA – Ćuti, TRPI, ćuti… Jooooooj kad PUKNE…bude VESELO!

RIBA – Ćuti, TRPI, ćuti… Jooooooj kad PUKNE…bude VESELO!

23. prosinca 2019. 0 By Admin 1

Ribe vole da provode vreme u svoja četiri zida verovatno više nego bilo koji drugi znak. One radije naprave ukusnu večeru kod kuće i maze se s vama na kauču nego što se spremaju za dug noćni izlazak.

Vole da budu same sa partnerom, pa mirno veče na kauču i gledanje dokumentarca ili drugog zanimljivog filma je pun pogodak.

Iako vole pažnju i naklonost, takođe im treba vreme samo za sebe. Potrebna im je samoća kako bi zadržali ravnotežu i izbacili lošu energiju koju su pokupili od drugih. Dajte im prostora, ali ne dozvolite da se previše izoluju.

Ako osećaju simpatiju prema vama, one će vam to stidljivo i suptilno dati do znanja i uradiće sve kako bi bile s vama. Ribe moraju biti sigurne da im nećete slomiti srce, zato im dajte do znanja svoje prave namere i osećanja.

Od svih znakova, Ribe su najromantičnije i najbrižnije. One iskazuju svoju naklonost prelepim romantičnim i elegantnim gestovima pokazujući tako svoju kreativnost i posvećenost prema partneru. Ribe dozvoljavaju srcu da govori i vodi ih.

 

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2