BIK: Pružite mu PRILIKU i stvoriće ŽIVOT IZ BAJKE za sve svoje DRAGE OSOBE!

BIK: Pružite mu PRILIKU i stvoriće ŽIVOT IZ BAJKE za sve svoje DRAGE OSOBE!

27. prosinca 2019. 0 By Admin 1

Ako želite da nešto bude urađeno, možete se pouzdati u muškarca rođenog u ovom znaku. Međutim, možda će biti potrebno i određeno vrijeme da se pomenuta stvar uradi, jer muškarce Bikove treba dosta ubjeđivati.

Prijatelji i porodica su im na prvom mjestu i za njih će sve uraditi ma koliko to bilo teško i djelovalo neizvodljivo, za njih će biti najlakši mogući posao sve dok od toga zavisi sreća najbližih.

U vezama su veoma vjerni i imaju tendenciju da cijeli život budu posvećeni svojim partnerima. Uvijek pomažu prijateljima i ispunjavaju obećanja data svojoj porodici.

Nikada ne idu prečicom kako bi završili posao koji im je povjeren. Veoma su vrijedni i trude se da obave zadatke po svaku cijenu.

Iako su strpljivi sa drugim ljudima, ironično je da imaju tendenciju da budu nestrpljivi sa samima sobom. Mada su veoma marljivi, oni ipak žele da posao završe što brže što je jako cijenjeno kod pripadnika ovog horoskopskog znaka.

Oni vjeruju da su uvijek u pravu i nisu baš raspoloženi da čuju i tuđa mišljenja. Veoma su tvrdoglavi i čvrsto se drže svojih načela i ubjeđenja.

Svi pripadnici rođeni u znaku Bika po prirodi su realistični. Oni nisu sanjari i ne očekujte od njih da vam napišu ljubavnu pjesmu, jer to neće uraditi. Veoma su realistični i jednostavni te se veoma lako možete nositi sa njima.

 

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2