BIK: Pružite mu PRILIKU i stvoriće ŽIVOT IZ BAJKE za sve svoje DRAGE OSOBE!

BIK: Pružite mu PRILIKU i stvoriće ŽIVOT IZ BAJKE za sve svoje DRAGE OSOBE!

27. prosinca 2019. 0 By Admin 1

Bik je najvjerniji znak, tako da cijeni smislene odnose međusobnog poštovanja i ljubavi. Ova divna osobina nadvladava tvrdoglavost i sveznalačku prirodu našeg tvrdoglavog prijatelja.

Uvijek želi učiti, te će iskoristiti svaku priliku za kultiviranje svog mišljenja. Nisu sramežljivi i uvijek će reći što misle i što znaju.

Jedna od stvari koje znaju je da su odnosi jedna od najvažnijih stvari u životu osobe. I oni će se jako truditi da budu što bolji prijatelji koliko god je to moguće i u tome im niko ne može biti ravan ma koliko se trudio.

Za njih je najveće bogatstvo sreća i zadovoljstvo njima dragih ljudi koji su jednako uvijek tu za njih kao i sami Bikovi, te da su spremni uraditi sve na ovom svijetu da sve bude onako kako treba.

Vaš prijatelj Bik će se smijati s vama, smijat će se vama i sebi. To je sve zbog dobre zabave, jer znaju da je život prekratak da se ne bi smijali.

Uostalom, ko još ne voli dobar smijeh i osjećaj opuštenosti kraj neke osobe koja nam znači? Zato su Bikovi tu da nam unesu svijetlost i u najtamnije trenutke našeg života, zbog čega su pravo blago da ih imamo kraj sebe u trenucima kada nam je nečija podrška najpotrebnija.

On najmanje osuđuje od svih znakova, ali to ne znači da vam neće reći ako vam neki komad odjeće loše stoji. Oni to neće reći iz zlobe, već u dobroj namjeri kako bi vam pomogli. Bik će vas uvijek podržati i saslušati ma koliko vi mislili da je nemoguće da vam pomogne bilo ko u tom trenutku.

Tvrdoglavost je klasična osobina Bika. Dok tvrdoglavost može biti loša u nekim slučajevima, također može biti dobra u drugima.

Stranice: 1 2