LJUBAVNI HOROSKOP za 28. DECEMBAR

LJUBAVNI HOROSKOP za 28. DECEMBAR

27. prosinca 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Današnja astralna energija može stvoriti malu tenziju kod pripadnika vašeg znaka koji su u stalnoj vezi. To, takođe, uključuje planove za budućnost i vašu vezu uopšte. Moguće je da ste vi nerealni i preambiciozni. Svedite te svoje osobine na minimum danas i sve će biti uredu.

BIK

Danas očekujte lavinu nezadovoljstva sa trenutnim astralnim uticajem. Ukoliko ste u vezi, mogući su nesporazumi oko toga šta osećate jedno prema drugom. Problem leži u tome da vi mislite kako posedujete više energije da se nosite sa trenutnom situacijom. Moraćete malo poraditi na tome šta je zaista moguće a šta ne.

BLIZANAC

Današnja plenatarna energija mogla bi biti katalizator za neku duboku diskusiju između vas i partnera. Ako ste do sada izbegavali izvesne probleme koji su nastali zbog vašeg ubeđenja, onda ćete morati povesti jedan razgovor koji će sve raščistiti. Taj problem morao bi izazvati poteškoće neko vreme, zato je jako dobro da krenete da ga raščišćavate.

RAK

Ukoliko postoji savet za danas na koji biste trebali obratiti pažnju onda je to: „nemojte obećavati više nego što možete ispuniti!“. Trenutno planetarno okruženje moglo bi da vas ohrabri da krenete u osvajanje jedne osobe. Ustvari, vi jedino treba da budete ono što jeste – što je i više nego poželjno i sjajno!

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3