VAGA: Pružite joj SVU LJUBAV OVOGA SVETA i voleće vas DO KRAJA ŽIVOTA!

VAGA: Pružite joj SVU LJUBAV OVOGA SVETA i voleće vas DO KRAJA ŽIVOTA!

27. prosinca 2019. 0 By Admin 1

Vaga je graciozna, lepa i nežna, a u isto vreme je čvrsta, hladna i odmerenih stavova. Stiče se utisak da savršeno balansira između ovih suprotnosti. Partnerstvo, kako u poslu, tako i u ljubavi, je njena iskonska potreba. Retko kada dopušta da je emocije spreče u donošenju poslovnih odluka.

Spremna je da radi mnogo, kako bi zaradila dovoljno novca, kojim može sebi priuštiti sve one lepe stvari o kojima sanja. Njen dom je oaza sklada i harmonije. Nijedan znak ne poklanja pažnju svome telu kao Vaga, tako da se na njenim policama nalazi mnoštvo šampona, losiona, krema i parfema.

Zbog svojih kreativnih i umetničkih sposobnosti, Vage se lako pronalaze u modnoj industriji, kao dizajneri ili manekeni.

Razni oblici javnih zabava i nastupa su za njih veoma zanimljivi, tako da često posećuju koncerte, filmske predstave, pozorište, kao i sportska takmičenja.

Vaga je znak kojim vlada Venera, tako da je žena Vaga u stalnoj potrazi za harmoničnim odnosima. U ljubavi, Vaga traži ekvilibrijum, savršenu ravnotežu duha i tela, partnera koji će je obasuti papirnatim srcima i svežim cvećem.

Harizmatične su, zanosne i mogu vrlo lako osvojiti ljude oko sebe. U ženi Vagi se utelovljuje fantastičan miks racionalne logike i nestalne emocije.

Iskreno, radije će izvući deblji kraj i prepustiti pobedu drugoj osobi nego se svađati satima, danima, mesecima. Jednostavno im nije od koristi to da gube vreme na bespotrebnom prepiranju sa nekom osobom. Naprotiv, one će pre da popuste i kažu kako je suprotna strana upravu,samo da preskoče konflikte.

Aktivni su po prirodi, bilo da je reč o vežbanju ili učenju novih stvari. S njima vam neće biti dosadno jer će rado poslušati, pročitati i naučiti i s vama isprobati aktivnosti kojih ste se do sada plašili.

Stranice: 1 2