VODOLIJA: Nju NIJE BRIGA za TUĐE TRAČEVE. Ona se vodi samo SVOJIM PUTEM i NE DOZVOLJAVA NIKOME da joj predstavlja PREPREKU!

VODOLIJA: Nju NIJE BRIGA za TUĐE TRAČEVE. Ona se vodi samo SVOJIM PUTEM i NE DOZVOLJAVA NIKOME da joj predstavlja PREPREKU!

28. prosinca 2019. 0 By Admin 1

Veliki je problem za muškarca da bude dovoljno zanimljiv, šarmantan, zgodan i neformalan za ženu Vodoliju. Zbog toga je žena Vodolija često dugo sama do prve prave prilike. Uglavnom za sebe bira muškarca koji je zavodnik i nekada bludnik, koji živi 300 na sat, na ivici zakona i života što joj daje potrebnu dozu adrenalina dnevno.

Kad upoznate ovu gospodjicu (jer ona je to uvek ma koliko godina imala), osećaćete se kao zatvorenik koji je najzad osetio dašak slobode. Ništa ne brinite. Ona će lako skinuti sve vaše okove i pokazati vam kako će to svet izgledati za stotinak godina. Nije vam potreban vremeplov, Spilberg ili naučna fantastika… sad imate nju.

Deca je obozavaju, zato sto ume da gleda svet njihovim ocima. Kao da je uzela nešto od sebi suprotnog znaka, Lava, voli sve što sjaji i šljasti, često i sintetičke materijale protkane zlatnim nitima, šljokicama, perlama, kristalima, kao i materijale čija se boja preliva kao taft ili svileni moher.

Slobodoumna, neuhvatljiva, eksecentrična, žena Vodolija je fascinantna kombinacija čvrstine i stalnih iznenadjenja. Baš kada pomislite da ste je najzad shvatili, ona pokaže još jedno novo lice.

 

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2